Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

«Σείστηκε» το Καστελόριζο από τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων στρατιωτών (βίντεο)

«Σείστηκε» το Καστελόριζο από τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων στρατιωτών (βίντεο)
Οι άντρες της φρουράς του Καστελόριζου τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο κατά την αποβίβασή τους στο νησί και ακούστηκαν μέχρι την Τουρκία! Το Καστελόριζο έχει στοχοποιηθεί από την Άγκυρα και με το ωκεανογραφικό Oruc Reis, συνοδευόμενο από τον τουρκικό στόλο...
να πλησιάζει μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στις ακτές του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.  Το ηθικό στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πολύ υψηλό και σε περίπτωση που αφεθούν από την πολιτική ηγεσία να κάνουν ό,τι ξέρουν, έστω και με τα μέσα που διαθέτουν και με αριθμητικό μειονέκτημα θα καταφέρουν μεγάλη ζημιά στους Τούρκους.

1 σχόλιο:

  1. Πότε ἐπιτέλους θὰ παύσει αὐτὴ ἡ ΜΑΛΑΚΙΑ "τα μογγὀλια";; Πότε θὰ παύσουν κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ νἀ ταυτίζουν τοὺς βαρβάρους Τούρκους μὲ τοὺς πολιτισμένους κατοίκους τῆς Μογγολίας; Ποῖα ἡ Φυλετική των σχέσις;; Οὐδεμία, Οἱ Μογγόλοι ἀνήκουν εἰς τὴν κιτρίνην φυλὴν οἱ δὲ Τοῦρκοι εἰς τὴν λευκήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive