Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Γινόμαστε Αυστραλία!!! Συνελήφθη ο ιερέας στο Ρέθυμνο που μίλησε κατά της μάσκας, πέρασε την νύχτα στην φυλακή . ΒΙΝΤΕΟ

Ο ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα ο ιερέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο Νηπιαγωγείο... του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο, μίλησε κατά της μάσκας, όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο.  Ειδικότερα, ο ιερέας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε ξεκινήσει την προανάκριση μετά και την δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο από τον Αγιασμό στο νηπιαγωγείο.

2 σχόλια:

  1. Η ''Ιερά εξέταση'' λειτουργεί από την αρχαιότητα (βλέπε καταδίκη του Σωκράτη για τις μη αρεστές στο επικρατούν τότε σύστημα απόψεις του).
    Η ''Ιερά εξέταση'' δεν δέχεται την διαφορετική άποψη, γιατί θεωρεί ως αληθινή μόνο τη δική της άποψη.
    Δες στις μέρες μας τι είναι η λεγόμενη ''Πολιτική Ορθότητα'' και σύγκρινέ την με την ''Ιερά εξέταση'', για να διαπιστώσεις, εάν υπάρχουν ομοιότητες ή διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΚΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive