Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Πρός Ελληνες εκπαιδευτικούς….

… εσεις που σας δοθηκε η εντολη να εκπαιδεύσετε τα παιδια μας στην χρηση μασκας και ακολουθειτε την πολιτικη αφηγηση μιας χουντας .. χωρις να τολματε να αμφισβητήσετε ποτε κανεναν και τιποτα ..! Η Διαμετρος του Ιου Covid κυμαινεται απο 9-12 nm , αυτα ειναι νανομετρα !!…. Δηλαδη...
ο ιος ειναι στο 0.01 σαν υλικο ,σαν στοιχειο σαν διαμετρο !!…. Οι μασκες οι ιατρικες-χειρουργικες ειναι μασκες με αποτελεσματικοτητα να σταματησουν σωματιδια που ειναι 0.03 και ανω !!…. Δεν θελω να φανταστω της ιδιοτητες των μασκων απο υφασμα απλο που μοιραζατε σημερα στα σχολεια !!!…Θελετε δηλαδη να πιασετε μια μυγα δίχτυα ψαρα !!!!!….
Θεωρητικα εσεις θα βγαλετε του νεους επιστημονες; ..Πως ; Οταν κατι τοσο ξεκαθαρο εσεις το υιοθετειτε και δεν μιλατε ;
Μπορει ενας νομος αν ειναι σε λαθος επιστημονικη βαση να εχει ισχυ για εσας που υπηρετειτε το πνευμα; …
Εσεις θα κανετε αυριο τα παιδια μου επιστημονες …;; Πως ;..
Εχετε μελετες αν μπορει να γινει αεροζολ εα φτερνισμα μεσα απο μια μασκα που φοραει ενας μαθητης για 6 ωρες; …
Στηριζεται τηην Υγεια της χωρας εναντι σε εναν Θανατηφορ ιο στην θεωρεια οτι ο ιος ειναι μεσα σε σταγονιδια ..και ετσι θα κολησει πανω στην μασκα !….
Τα παιδια εχετε δει ποσες μασκες αγγιζουν το ενα με το αλλο;
Εχετε δει ποσες μασκες ακουμπανε σε θρανια , τετραδια , ρουχα κοκ , υπαρχει μελετη επιστημονικη που αναφερει οτι η ζωη του ιου ειναι απο 4 εως 72 ωρες !… Ο ιος εχει ονομαστει ξεκαθαρα απο τον Που οτι ειναι και αερομεταφερομενος και επικαθημενος σε υλικα !
Με απλη γνωση σε μηχανικη ρευστων μπορειτε ξεκαθαρα να σκεφθειτε οτι σε μια μασκα γεματη απο σταγονιδια και ισως ιους ενα φτερνισμα με ταχυτητα 170 χιλιομετρων πιεσης αερα … εχει τεραστιες πιθανοτητες να γινει ενα κοματι του αεροζολ που θα δισπειρει τον ιο σε δεκαπλασια αποσταση απο οτι αν το φτερνισμα γινοταν ελευθερα !
Εχετε κανει καποια μελετη πανω σε αυτα τα θεματα ;…Οχι ..!
Εχετε μελετες δεκαετιας που να ειναι απο εγκυρες ομαδες επιστημονων πανω στο θεμα μασκας και παιδιου ; Οχι ..;
Και λετε σημερα στα παιδια η μασκα η οχι σχολειο; ..Εσεις του πνευματος ;
Συμφωνειτε στην αντισυνταγματικη κατευθυνση της πολιτικης αφηγησης οτι ο πολιτης δεν εχει το δικαιωμα δευτερης γωμης οταν εχει να κανει θεμα με την υγεια του ; Εσεις του πνευματος ;
Συμφωνειτε στον ορο αρνητης; ,… Ειναι αρνητης σε μια δημοκρατια ποιος ;
..Και ποτε σε μια δημοκρατια χρησιμοποιηθηκε ο ορος αρνητης; … Μονο σε καθεστωτα εχουμε αρνητες !!! Και εσεις του πνευματος …θα αποφασισετε αν το παιδι μου θα χασει μια χρονια στο σχολειο …θα αποφασισετε αν θα εχει αυριο ψυχικο πονο το παιδι μου ;..
Οποιος συναινει σε αυτη την χουντα ειναι εχθρος μου , οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει !!!
Stranger….

1 σχόλιο:

  1. ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ.
    ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ; ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive