Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Φ Ρ Ι Κ Η !! Ανακοίνωσαν Δομή για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια νέων- μαθητών με Κορωνοιό!!! (3 video)

Ετοιμάζονται βάσει του Νόμου 4862/20 να ΠΑΙΞΟΥΝ το Συνωμοσιακό τους παιχνίδι. Στις Ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους !!!.ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ
Πραγματική ΦΡΙΚΗ....
Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει..!!! ΘΡΙΛΕΡ!!!! Ουτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης..Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!
Δήμαρχος Βοΐου ειναι ο κ.Χρήστος Ζευκλης…Νεα Σπιναλόγκα  για τα παιδιά μας κυριε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου? Με τι Νομικό πλαίσιο??? Απο πού θα τα πάρετε τα παιδιά για να τα κλείσετε ΦΥΛΑΚΗ?
Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους..Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσουν οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20.Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων… Νόμος 4682/2020
ΔΕΙΤΕ το VIDEO απο την ΕΤ 3



Δείτε εδω 2 ακόμη video για να καταλάβετε τι ερχεται..Στο πρώτο θα δείτε πως η COVID Αστυνομία αρπάζει το παιδί από τη Μάνα που δεν φορούσε Μάσκα και το 2ο Video πως συλλαμβάνουν μάνα και παιδί στην Ουαλία γιατί βγήκε σε διαμαρτυρία συγκέντρωση…και παραβίασε το Νέο Νόμο που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις..



2o video



ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα κτήρια δεν θα μπορούσαν να τα παραχωρουσαν σε φτωχούς
    φοιτητές - φοιτήτριες..???;;;

    ΑΛΛΆ ΕΊΠΑΜΕ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
    ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive