Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Του δημοσιογράφου Θανάση Γκόρδη. Από τις πρώτες κιόλας ομιλίες: “ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ” ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (19 & 20/9/2020) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! “Συνωμοσιολόγοι” ΚΑΙ αυτοί;

Θα τοποθετηθείτε δήθεν “ρεαλιστές“, που εκτοξεύετε λάσπη σε όποιον δεν μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα;,Και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους πολίτες (η εξουσία ούτως ή άλλως κάνει αυτά που συμφέρουν το φαύλο καθεστώς της) οι οποίοι έχουν αποδεχθεί “αμάσητη” την προπαγάνδα του συστήματος για την ψευτοπανδημία:

Υποστηρίζετε μονότονα πως ακούτε μόνο τους ειδικούς!Τους ειδικούς – και μάλιστα κορυφαίους – γιατρούς, Έλληνες & ξένους, όπως του εν λόγω συνεδρίου (και δεν είναι μόνο αυτοί), γιατί δεν τους ακούτε ποτέ; Μόνο τους στρατευμένους ΛΑΔΟΜΩΜΕΝΟΥΣ πολιτικά Τσιόδρες προσέχετε;...

Το οποίο συνέδριο, βέβαια, αποσιωπήθηκε από όλα τα συστημικά μεγάλα κανάλια, μεταξύ αυτών και η “αντικειμενική” ΕΡΤ που την πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του.

Αυτοί είναι οι ψευτοδημοκράτες. Αριστεροί, “κεντροδεξιοί” και “κεντροαριστεροί“…


Στο διήμερο συνέδριο μετέχουν πάνω από 20 καταξιωμένοι γιατροί από διάφορες χώρες, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στο διαδίκτυο σε αυτό το link.

Από τις πρώτες ομιλίες, λοιπόν, των επιστημόνων αυτών, μπορούμε να σταχυολογήσουμε τα εξής:

1) Ο κορυφαίος Ιταλός επιστήμονας Dr. Montanari είπε:”Η μάσκα δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ και άρα καλλιέργεια παθογόνων. Όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στην ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της υγείας μας. Ο υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα. Όχι μάσκες στα παιδιά!Πολλά παιδιά εδώ στην Ιταλία λιποθυμούν καθημερινά από την πολύωρη χρήση της” (κι εδώ στην Ελλάδα γιατρέ, αλλά δεν το λένε τα συστημικά ΜΜΕ).

2) Ο σπουδαίος Γερμανός επιστήμονας Dr. Hoffmann υπογράμμισε:
“Οχι μάσκες στα παιδιά! Δημιουργούν προβλήματα στην υγεία και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που δεν μιλάνε! Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν την τρέλα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Ο ιός είναι απλά μία γρίππη”.

3) O λοιμωξιολόγος καθηγητής Dr. Mangarov τόνισε: “Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα ότι η μάσκα προστατεύει όπως σάς λένε. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκες.
Κανένα νόημα δεν έχουν επίσης και τα τεστ. Όσο πιο πολλά θα κάνουν τόσο πιο πολλά θα βγαίνουν τα θετικά, είναι λογικό… Μπορεί να βγάλουν έως και 30% λάθος αποτέλεσμα!”.

4) Ο επιστήμονας Dr. Schonwald ανέφερε: “Μιλάω στους Έλληνες, στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία. Και έχω να σας πω ότι ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο και όχι η υγεία μας! Έχουμε ενωθεί όλοι οι γιατροί για να πούμε στον κόσμο πόσο μεγάλη απάτη είναι αυτή που ζούμε! Δεν μάς δίνουν τον λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια! Όχι μάσκες σε υγιείς ανθρώπους και παιδιά, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ!”.

5) Ανδρέας Γιαννουλόπουλος (πνευμονολόγος & καρδιολόγος): “Στην Ιταλία τρομοκράτησαν τον κόσμο, πήγε μαζικά στα νοσοκομεία και πέθανε από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Ειδικά οι ηλικιωμένοι”…

Και όλα τα παραπάνω είναι ένα μέρος από όσα ακούστηκαν μόνο στο πρώτο μισό τής πρώτης ημέρας..

2 σχόλια:

  1. TA ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΔΩ.....
    .

    http://www.eoeresearch.org/covid19/?fbclid=IwAR2Ir6X8XsRt5ryoEeCUSrO5kVI7Hkj9c077JTEJEOVhs-2OkVRoxP5btBY

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive