Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Tο εκπληκτικό βίντεο μπορεί να δείχνει την επίθεση πυραύλων του Ισραήλ στη Βηρυτό.

Οι Βετεράνοι Σήμερα ανέβασαν ένα άρθρο που περιλάμβανε πλάνα μιας φερόμενης επίθεσης πυραύλων του Ισραήλ στη Βηρυτό....
Το βίντεο έχει ήδη τραβηχτεί από το Fascist Tube και αντικατοπτρίζεται εδώ για λόγους συντήρησης και για να βοηθήσει όλους στην πρόσβαση σε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχω κανέναν τρόπο να γνωρίζω εάν αυτά τα βίντεο είναι πραγματικά ή χειραγωγημένα. Δύο πηγές έχουν μεταφορτωθεί στο Μπράιτον που μπορεί να βασίζεται σε ένα κομμάτι του ίδιου πρωτότυπου βίντεο. Ένα μεταφορτώθηκε από το Twitter.
Θα περιμένω ανάλυση από αυτούς που είναι καλύτερα εξοπλισμένοι από ό, τι εγώ για να ξεχωρίσω τα βίντεο και να προσδιορίσω αν είναι πραγματικά ή αλλοιωμένα. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει ανάλυση της ταχύτητας του πυραύλου και να καθορίσει εάν αυτό είναι το αναμενόμενο καθώς ο πύραυλος περνά μέσα από την εικόνα; Από την άποψή μου, το βίντεο είναι συναρπαστικό. Γνωρίζω ότι ορισμένοι λένε ότι έχει υποστεί χειραγώγηση… 
Είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι αυτή ήταν μια πυραυλική επίθεση και μπορεί να είναι δύο, όπως δήλωσε ο Gordon Duff του VT. Απλώς δεν ξέρω αν αυτό είναι το πραγματικό υλικό της πραγματικής επίθεσης. 
Βίντεο # 1
Βίντεο # 2
Βίντεο # 3 – Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι στρατηγοί πιστεύουν ότι ήταν επίθεση [Μπορεί ακόμα να ανεβάζει]
Διατίθενται πλήρεις εικόνες καρέ στο Brighteon 1776 Επαναφορτωμένο κανάλι:  https://www.brighteon.com/channels/1776reloaded
6.30 PST, 8_6_2020 Ο Fascist Tube έχει ήδη καταργήσει το βίντεο:
Αυτό το βίντεο καταργήθηκε λόγω παραβίασης των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του YouTube.
Αργότερα η εικόνα ανέβηκε στο VT:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive