Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Β Ε Β Α Ι Ω Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ SARS-COV-2/COVID-19

Κύπρος - Υπ.Υγείας: Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για διασπορά του ιού -  Ακόμη 10.000 τεστ | Euronews
Πιέστε τυχόν προσωπικό νὰ ὐπογράψουν τὴν παρακάτω δήλωσι :
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ  ΤΕΣΤ ΠΟΥ  ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ SARSCOV-2/COVID-19....

Ο/Η κάτωθι  υπογεγραμμένος/η, ως αρμόδιος/α υπάλληλος να διενεργεί δειγματοληπτικό έλεγχο τέστ Covid -19, κατόπιν σχετικής εντολής από τον ΕΟΔΥ, την οποία  και επέδειξα  στον εξετασθέντα, όπως  επίσης  και  την  σχετική  νομοθεσία που υποχρεώνει  τον  πολίτη  να  υποβληθεί  σε  δειγματοληπτικό έλεγχο τεστ για  την διασπορά  του SARSCoV-2, (γνωστοποιώντας  στο τέλος της βεβαίωσης πλήρως τα στοιχεία μου ) βεβαιώνω ότι:
1) Το συγκεκριμένο  τεστ το οποίο διενεργώ ,ανιχνεύει  αποκλειστικά  και  μόνον τον  covid -19 και όχι όλα ή μερικά από τα στελέχη της  οικογένειας των κοροναϊών.
 2) Το τεστ το οποίο διενεργώ καλύπτει  όλα  εκείνα τα υγειονομικά  πρωτόκολλα συνοδευόμενο από όλα τα πιστοποιητικά που πληρούν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εγκρίσεις καταλληλότητας τα οποία  και επέδειξα ή  δεσμεύομαι  να παρέχω  αποστέλλοντας  τα ( με τον τρόπου που  μου   υποδειχτεί ) , στον υποβληθέντα  σε  έλεγχο ανίχνευσης covid -19  .
 3) Βεβαίωσα  τον/την εξετασθέντα, ότι πριν την  διενέργεια του  τεστ  ανίχνευσης   covid -19, ότι προσφάτως  έχω υποβληθεί  εγώ  και  όλη  η  ομάδα που  διεξάγει  τους  δειγματοληπτικούς  ελέγχους ,σε  τεστ ανίχνευσης   covid -19 κατά το  χρονικό  διάστημα ……………………………… και  τα  αποτελέσματα  ήταν αρνητικά .
 4) Το  ληφθέν  δείγμα θα αποσταλεί  προς  επεξεργασία και  έλεγχο  στο εργαστήριο……………………
και διαβεβαιώνω ότι τα αποτελέσματα του τεστ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ , βάσει της  ευρωπαϊκής  Οδηγίας  GDPR  679/2016, σε εφαρμογή της οποίας ισχύει ο Ν.4624/2019 περί «προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», και έχοντας υπ’ όψιν την Ευρ. Σύσταση CM/Rec(2019)2 για την «προστασία δεδομένων υγείας».
 5) Διαβεβαιώνω πως διασφαλίζεται το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα του εξετασθέντος και ότι  το γενετικό  υλικό DNA  του, μέσω του λαμβανόμενου  δείγματος, δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο λόγο και  πουθενά πλην του ελέγχου ανίχνευσης  covid -19 .
 6) Βεβαιώνω   πως  δεν πρόκειται μετά  την  διενέργεια του  τεστ  να προκύψουν διάφορες  παρενέργειες στο  αναπνευστικό   σύστημα  και  κατ΄ επέκταση   στην   υγεία  του υποβληθέντος  σε  τεστ  ανίχνευσης covid -19. Σε  διαφορετική  περίπτωση αναλαμβάνω  πλήρως, πάσης  φύσεως  έξοδα προς  αποκατάσταση  της  υγείας  του, εάν προκύψουν λόγο υποβολής στο τεστ .
Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα στον εξετασθέντα να επιλέξει τον τρόπο λήψης του γενετικού του υλικού, ήτοι ή με παροχή σιέλου ή με αιματολογικό έλεγχο προς  επεξεργασία για  ανίχνευση  covid -19, λαμβάνονας υπ’ όψιν και τη σύμβαση των Η.Ε.(1987) κατά των βασανιστηρίων και άλλων τρόπων απάνθρωπης, σκληρής ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας.
                                                                                        Ο βεβαιών/Η βεβαιούσα
(ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας, υπογραφή)
..........................
https://ethnikoiphylakes.org/

1 σχόλιο:

  1. Να είναι καλά ο κύριος Βασιλειάδης και οι υπόλοιποι Ελληνες που απαρτίζουν τους Εθνικούς Φύλακες!
    Βέβαια αυτήν την βεβαίωση δεν πρόκειται να την υπογράψουν...
    Σε ποιές νόμιμες ενέργειες προβαινεις μετά, έχοντας υπ όψιν ότι ούτως ή άλλως θα σε απειλήσουν και όχι μόνον ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive