Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ… ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ… ΑΓΟΡΑΖΕΙ LOCKDOWN… ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΒΙΝΤΕΟ

Α, ρε Χάρρυ Κλυνν αθάνατε! Πόσο μπροστά από την εποχή σου ήσουν! Και πόσο επίκαιρος ακόμα και σήμερα! Που λέτε λοιπόν φιλάρες, άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα – τα επίσημα, όχι τα δικά μας, που ποιος τα λογαριάζει; Το πολύ πολύ να μας φορέσουν μια ταμπέλα “fake news” και να μας στείλουν για κοινωνικό τουρισμό προς Κορυδαλλό μεριά…

Και ο φιλαράκος μας ο Αλεξάντερ κελάηδησε! Όπου Αλεξάντερ ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο, που έριξε τη βόμβα: “Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μου πρόσφερε 92 εκατομμύρια ευρώ για να επιβάλω lockdown. Αρνήθηκα και τότε το ΔΝΤ μου πρόσφερε 900 εκατ. ευρώ. Πολλές κυβερνήσεις τα πήραν, για να επιβάλουν lockdown…”
Ουάου! Αμάν ρε συ Αλεξάντερ! Πολύ μολογούρης είσαι μωρ’ αδερφάκι μου! Γιατί χαλάς την πιάτσα, ρε πα@@ρα; Σου δίνουν λεφτά με ουρά κάτω από το τραπέζι και όχι μόνο δεν τα παίρνεις αλλά το κάνεις και βούκινο; Τι είσαι εσύ ρε; Καλά, δε βλέπεις εδώ τους δικούς μας, μούγκα στη στρούγκα; Money, money, money! ΄Ολα μαύρα εις τας Ελβετίας και σφυρίζουν αδιάφορα! Εδώ τα καλά lockdown! Για περάστε! Όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε!
Βέβαια, για να πω την αλήθεια, παίδες, μιαν ανησυχία την έχω: Ρε σεις, λέτε να έγιναν ρόμπα τα δικά μας τα κουλά; Γιατί τούτοι εδώ είναι και ψιλικατζήδες! Παίζει να γίναμε ρεζίλι και να μείναμε σπίτι για τίποτα ψωροπενταροδεκάρες!
Αλλά θα μου πείτε, το κουλόσογο έχει και μια προϊστορία στις μίζες! Remember Siemens and Christoforakos? Oh, yeah!!! Οπότε φαντάζομαι, κάτι θα σκαμπάζουν από διαπραγματεύσεις! Για την τσέπη τους βεβαίως βεβαίως! Γιατί, όταν πρόκειται για εθνικά θέματα… κλάψε μας μάνα, κλάψε μας…
Τσαβούσογλου για τη συμφωνία με την Αίγυπτο:«Έτσι όπως φαίνεται, έχουν γίνει υποχωρήσεις από τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών και της Κρήτης κι αυτό ουσιαστικά ενισχύει τις θέσεις μας. Αυτή η συμφωνία μας συμφέρει.”
Τι λες τώρα! Κατά τα άλλα εμείς εδώ στο Κουλιστάν πανηγυρίζουμε και ανοίγουμε σαμπάνιες!!!
Αλλά να επανέλθουμε στο θέμα μας: Που λέτε λοιπόν, παίδες, πολύ το φχαριστήθηκα, που έπεσε χοντρό χρήμα για να μας φυλακίσουν σπίτι! Γιατί ρε σεις, τόσο ιδρώτα έχυσαν τα καημένα! Ε, τι; Για την ψυχή της μάνας τους θα το έκαναν;
Και καλά! Για την ποντικομαμή τον ψάλτη δεν ανησυχούσα! Αυτός έχει και τις φαρμακευτικές από πίσω, που πληρώνουν αδρά! Δεν κάνουν τσιγκουνιές και κουραφέξαλα! Γιατί, τι να σου κάνει ο άνθρωπος; Δεν ήξερε, να τρ@β@χτεί, εφτά παιδιά έκανε! Πώς να τα θρέψει, να τα σπουδάσει, μετά γάμοι, εγγόνια… άστα να πάνε!
Όχι πως δεν το αξίζει το παραδάκι! Αυτός ρε σεις, χάνεται εδώ! Αν ήταν στο Χόλιγουντ, μέχρι και Χρυσό Βατόμουρο θα χτυπούσε! Αμ το άλλο; Εκείνο το ποίημα που μας απήγγειλε; Πώς το είπε καλέ; Εφτά πετσιά έχει η μοναξιά; Ουάου! Μιλάμε για βάθος! Υψηλά νοήματα!
Ούτε για το κουλόσογο σκοτίζομαι! Αυτοί έχουν εξασφαλίσει παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα μέχρι τρίτης γενεάς! Αλλά τότε;
Εγώ, παίδες, για το Νικολάκη ανησυχώ! Ναι, καλά καταλάβατε! Τον άλλον, τον όμορφο! Μην το έριξαν το παιδί; Και όχι τίποτε άλλο!
Αυτός έκανε όλη τη βρωμοδουλειά! Και είναι και άχρηστος! ΄Αμα δεν τα κονομήσει τώρα, που γυρνάει ο τροχός, πότε θα τα κονομήσει; Γιατί το να επιβάλλεις lockdown και πρόστιμα είναι εύκολο πράγμα! Και η κουτσή Μαρία το κάνει! Αλλά το να διαχειρίζεσαι κρίσεις… παλούκι! Οπότε αφήνεις τον κοσμάκη να πνίγεται και ξεμπερδεύεις! Αλλά ξέχασα! Η βροχή έφταιγε! ΄Οπως ο άνεμος στο Μάτι!
Πιο εύκολα βαράς ένα τοπικό lockdown, κάνεις και το σήμα του εξαποδίτη, για να δηλώσεις υποταγή και ανεβαίνει η ταρίφα! Βγάζεις μεροκάματο, νυχτοκάματο, μηνιάτικο και πας και τα πίνεις στου Ζαχαράτου! Χωρίς μασκούλα και με φουλ συνωστισμό! ΄Οχι, παίζουμε!
Θα μου πείτε, μόνο αυτοί τα πήραν; ΄Οχι καλέ! Σύσσωμη η συμμορία! Τα βοθροκάναλα τα τσιμπήσανε τα είκοσι μύρια, που ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί δεν πήγαν στο Σύστημα Υγείας, που θα “αντιμετώπιζε την πανδημία”… ΄Αντε και οι παραθυρομεγαλογιατροί να μην πήραν το κατιτίς τους; Σε πηγάδι κατ@@ρησαν αυτοί; Ε, και κάτι ψωροεπιδόματα στο πόπολο, να μην πεινάσει με τη μια και βγει στο δρόμο με τις χατζάρες αλλά να κάνει υπομονή ώσπου να βγει η ψυχή του…
Τώρα βέβαια εγώ έχω μια απορία: Υπάρχει τιμοκατάλογος επίσημος; Ανάλογα με τη βρωμοδουλειά πάει η ταρίφα;
Π.χ. το καθολικό lockdown έχει άλλη τιμή; Γιατί δεν είναι ίσα κι όμοια με αυτό στον Πόρο!
Και άμα κλείσουν Αθήνα ή Θεσ/νίκη θα είναι πιο πολλά από του Πόρου αλλά πιο λίγα από το καθολικό!
Και πότε παίρνεις πιο πολλά; ΄Αμα κλείσεις εκκλησίες ή κομμωτήρια;
Και…
Η προδοσία της Μακεδονίας πληρώθηκε πιο αδρά ή αυτή του Αιγαίου; Γιατί το Αιγαίο έχει και πετρέλαια! Η Μακεδονία τι έχει; Κάτι κατσάβραχα!
(΄Ασχετο αλλά στα μπ@@ρδέλα κόβουν πρόστιμα αν δε φοράνε μάσκες; Και πώς το εξακριβώνουν αυτό; Με αυτοψία; Μπουκάρουν μέσα τα όργανα και κοιτάνε: μάσκα πάνω μάσκα κάτω; Και αν δεν έχει κάτω μάσκα το τρώει το 150άρι; ΄Η μόνο για την πάνω;)
Και τώρα για distraction παρακολουθούμε live το σίριαλ “οι Τούρκοι βγήκαν, βγήκαν παγανιά…” Πώς επί Σαμαρά είχαμε την Αμφίπολη; Αλλά τώρα θέλουν φόβο, που φυλάει τα έρμα! ΄Οπως στον κορωνοϊό ο φόβος του θανάτου, έτσι κι εδώ ο φόβος του πολέμου κάνει τους ΄Ελληνες κότες! Και είναι πρόθυμοι, όχι στο σπίτι να μείνουν, όχι να αφήσουν τα παιδιά τους, να πεθάνουν από την πείνα, όχι την πατρίδα και τα πετρέλαια να ξεπουλήσουν αλλά και τη μάνα τους την ίδια! Αλήθεια, τι τιμή έχει το θερμό επεισόδιο; Πιο πολύ από το lockdown;
Αλλά πού είστε όλοι εσείς εκεί στο Ψευτορωμέικο; Να σας πω ένα μυστικό; Σας πιάσανε κώτσο ρεεεεε!!!! Μετά την ύφεση, που πληρωθήκατε για να φέρετε στην πατρίδα, ξέρετε τι ακολουθεί; Κραχ!!! Και τότε όλα τα ευρώ που μαζεύετε δε θα είναι τίποτε παραπάνω από κ@λόχαρτο! Κακής ποιότητας μάλιστα! Και αυτό είναι το λιγότερο! Γιατί όταν σας αφήσουν μπουκάλα τα αφεντικά σας δε θα ξέρετε, πού να κρυφτείτε από τη μανία του κοσμάκη! Και κάποιος είπε, ότι θα σας πάρουν με τις πέτρες! Οπότε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!
Και επειδή δεν ξέρει μόνο ο ψάλτης ποιήματα αλλά και η αφεντιά μου, λέω να απαντήσω σε αυτόν και σε όσους μας καταδυναστεύουν εδώ στο Ελλάντα με βαθυστόχαστο ποίημα:
“Σας εθολώσαν τα λεφτά
Γειά σου Φανφάρα φαφλατά…”
Και επειδή με Χάρρυ Κλυνν ξεκίνησα, με Χάρρυ Κλυνν θα κλείσω και συγκεκριμένα με δήλωση στην τελευταία του συνέντευξη:
“Ανυπομονώ, να ζήσω την αγία μέρα, που θα τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα.”
Εγώ να δεις Χάρρυ…
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. http://greeknewsondemand.com/2020/08/11/%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9/
    TO XΡHMA
    ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

    ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ FBI
    1968-1969

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive