Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Φωτιά στην Κρήτη: Στη μάχη και εναέρια μέσα – Ζημιές σε σπίτι Το έργο της πυροσβεστικής δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στην Κρήτη: Στη μάχη και εναέρια μέσα – Ζημιές σε σπίτι
 Χορτολιβαδική δασική έκταση και ελαιόδεντρα έχουν καεί από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις δύο μετά το μεσημέρι σε ορεινό σημείο της δημοτικής Ενότητας Πελεκάνου του Δήμου Κανδάνου - Σελίνου κοντά στην περιοχή «Μουστάκο»...

Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχείρησαν κάνοντας ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, ενώ στην μάχη με τις φλόγες «ρίχτηκαν» 25 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πυροσβέστες από τις αντίστοιχες υπηρεσίες Χανίων και Ρεθύμνου, δύο πεζοπόρα τμήματα, υδροφόρες του τοπικού δήμου και ιδιωτών, μηχανήματα εργολάβων καθώς και εθελοντές.
Η πυρκαγιά εξελίχθηκε σε δύσβατη περιοχή μέσα σε χαράδρα και κινήθηκε ανατολικά προς την περιοχή της Σκλαβοπόύλας προκαλώντας ζημιές και σε εξοχική κατοικία ενώ το έργο της κατάσβεσης που δυσκόλευαν οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή συντόνιζε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης, Δημοσθένης Μπουντουράκης.
Στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται και να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά πριν νυχτώσει.
Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive