Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ (νεο βιντεο). Με τον Αγγελο Καραγεώργο

ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ - YouTube
Μέσα στο γενικό μπάχαλο και το θόλωμα των νερών για το ποιος τελικά αποφασίζει, οι ειδικοί (δηλ. διαταγοδόχοι του ΠΟΥ) υποτίθεται πως συνιστούν αλλά τελικά καθορίζουν, την ίδια στιγμή που αποποιούνται την ευθύνη και περιγράφουν ότι αυτή ανήκει στους πολιτικούς...


Όμως, όπως πιθανότατα γνωρίζεις πλέον, κανείς από τους δυο δεν αποφασίζει πραγματικά. Ταυτόχρονα, γύρω γύρω τους περιδιαβαίνει η τρομοκρατία των δημοφιλών μέσων μαζικής εξαπάτησης. Όπως αναμέναμε, ήρθε η ώρα να πληρώσουν τη νύφη οι αθωότατοι μικροί μας συνάνθρωποι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παράνοια ετούτη τελικά θα επικρατήσει.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως και εμεις οι γονεις ειμαστε απαθεις στο κακο που κανουν στα παιδια μας εδω και χρονια,κυριως στην εκπαιδευση.Κουρασμενοι,κυνηγωντας χρημα που δε μας ειναι αναγκαιο,πεισμενοι οτι τιποτα δεν διορθωνεται,τριτοι παρατηρητες στην ιδια μας τη ζωη,Ντροπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive