Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Με την πεντάλφα στο χέρι η Κεραμέως - Μπιλντερμπεργκ. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης.ΦΩΤΟ

Πολλά έχουν γραφεί για την Υπουργό Παιδείας με το πρωτότυπο βιβλικό επώνυμο, αλλά σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Πάϊατ γι αυτήν και με επιπλέον συνδυασμό την μέχρι τώρα τακτική της σαν Υπουργός Παιδείας, καθιστούν όλοι αυτοί οι μη τυχαίοι συνδυασμοί, την Κεραμέως ένα άτομο ιδιαιτέρας προσοχής....
Μοιραίως, οι πράξεις της, οι συμπεριφορές της, ως και η εξωτερική της εμφάνιση, όπως π.χ. το χρώμα των ενδυμάτων της τότε που πήγε στην ετεροχρονισμένη θεία λειτουργία της Αναστάσεως του Χριστού, να «σκανάρονται», ειδικά όταν ή ίδια ευρίσκεται μπροστά σε κάμερες.
Στις 24 Αυγούστου η Υπουργός Παιδείας, το «Εθνικής» μπορεί να επιστρέψει οσονούπω, Νίκη Κεραμέως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της «τηλεχειριζομένης» κυβερνήσεως της Ελλάδος, Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν φωτογραφήθηκαν όπως άλλωστε συνηθίζεται, για τον έντυπο και «ηλεκτρονικό» τύπο. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε περισσότερο είναι αυτή όπου εικονίζονται τα δύο κυβερνητικά στελέχη με μάσκες και κάνοντας «αγκωνίτσες» δείχνοντας έμμεσα τι πρέπει να κάνει και ο λαός τηρώντας κάποια από τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας κατά την εποχή της «βασιλείας» του κορωνοϊού.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί και αναδημοσιευθεί, είναι «κομμένη», στα περισσότερα έντυπα, στο ύψος του καρπού του αριστερού χεριού της Κεραμέως. Η εφημερίδα όμως «δημοκρατία», στις 25 Αυγούστου, αναφερόμενη στην συνέντευξη τύπου Κεραμέως – Πέτσα της 24ης Αυγούστου, δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς να κόψει το τμήμα που λείπει (τυχαίως;) από τα πλείστα άλλα έντυπα. Φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία ότι στο αριστερό χέρι της Κεραμέως κρέμεται η πεντάλφα, ως λιτό κόσμημα.
Κανείς φαντάζομαι δεν περίμενε να ξεπροβάλει κρυφά κανένας ορθόδοξος σταυρός από την Κεραμέως, όπως έγινε με την γυναίκα του Ερντογάν. Αλλά το να κοπεί το επίμαχο τμήμα της φωτογραφίας από πολλά μέσα ενημερώσεως προδίδει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στην Κεραμέως κατά την ατυχή συγκυρία να φωτογραφηθεί και το κόσμημά της. Ενδεχομένως, τα ΜΜΕ να προτίμησαν την απόκρυψη του συμβόλου λόγω του κινδύνου να εκτραπεί το θέμα της συνεντεύξεως, με αποτέλεσμα μειωθεί η σπουδαιότητά της.
Το θέμα μπορεί ν’ αποκτήσει επιπλέον σημασία διότι και η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη φωτογραφήθηκε παλαιότερα με ιδιαίτερα, θρησκευτικού τύπου, κοσμήματα. Τυχαίο και αυτό; Φωτογραφήθηκε με σταυρό, μόνο που ο σταυρός ήταν ανάποδα και από κάτω του δέσποζε κόσμημα σχήματος άστρου του Δαυίδ.
Να υποτεθεί ότι η σύμπλευση υπουργού και υφυπουργού είναι και εκτός υπηρεσιακών καθηκόντων;
Ν’ αναφερθεί μόνο το εξής, ως πληροφορία προς τους αναγνώστας. Το πεντάκτινο αστέρι, το οποίο συναντάται σχεδόν παντού, ιδιαίτερα σε σημαίες χωρών ασχέτως του πολιτεύματός τους. Το ίδιο πεντάκτινο άστρο που υπάρχει στην σημαία των καπιταλιστικών ΗΠΑ, υπάρχει και στην σημαία της κομμουνιστικής, περίεργα κομμουνιστικής, Κίνας, ή στην σημαία της πρώην ΕΣΣΔ, της Κούβα, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βορείου Κορέα, κλπ. Είναι το ίδιο άστρο διότι όλες οι πολιτικές ιδεολογίες ανά την υφήλιο, όπως αυτές τις διαμόρφωσαν διότι δεν διαμορφώθηκαν μόνες τους, με την Γαλλική Επανάσταση, έχουν τον ίδιο σκοπό. Παγκοσμιοποίηση με έναν άρχοντα – θεό.
Το πεντάκτινο αστέρι είναι αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι για να συμβολίσουν τον Θεό του υλικού κόσμου. Έβαζαν 5 ακτίνες διότι πίστευαν ότι μόνο 5 άστρα κινούνται και αυτά είναι που κρατάνε την φυσική τάξη του κόσμου. Αυτά σύμφωνα με όσα γράφει ο Ωραπόλλων στο έργο του «Τα Ιερογλυφικά». Από κει και μετά, ο συγκεκριμένος τύπος του άστρου αυτού επεκτάθηκε συμβολικώς (Πυθαγόρειοι, σατανιστές γι αυτό και στο πεντάκτινο αστέρι ή πεντάλφα εσωγράφεται ο τραγικής μορφής, Σαμαέλ, κλπ) αλλά ο βασικός του συμβολισμός παραμένει ο ίδιος. Συμβολίζει τον θεό του υλικού κόσμου, πάντα σύμφωνα με τα παλαιά αλλά επίκαιρα κείμενα.
Το ότι το άστρο αυτό ξεπρόβαλε από την περιχειρίδα, μανίκι στα νεοβαρβαρο-«ελληνικά», της Κεραμέως μπορεί να είναι ένα ασήμαντο γεγονός ιδιαίτερης σημασίας, πλην όμως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα επίκαιρο και όταν γνωρίζεις ότι σε σημαδεύουν δεκάδες κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν πρέπει ν’ αφήνεται στην τύχη. Διότι η τύχη, παίζει άσχημα παιγνίδια.
Τώρα είναι με την πεντάλφα στο χέρι η Κεραμέως, αλλά μετά η νίκη θα είναι του σταυρού.


3 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μασονια αλωνιζει μεσ'την ελληνικη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive