Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Εύβοια: Εικόνες απόλυτης καταστροφής στα Ψαχνά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιες καταστροφές και θύματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που στο πέρασμά της από την Εύβοια. 

Ψαχνά και Πολιτικά είναι οι δυο περιοχές που επλήγησαν περισσότερο.

Στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και κυρίως...
στο κέντρο της πόλης τα πάντα έχουν καταστραφεί καθώς ο ποταμός Μεσσσάπειος ξεχείλισε και το νερό κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του ενώ η κυκλοφορία προς την Αρτάκη καθώς και προς την Καστέλλα γίνεται με δυσκολία αφού στην περιοχή του «τριγώνου» (δρόμος προς Πανεπιστήμιο) αλλά και του γηπέδου των Ψαχνών η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Στο Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αυτή την ώρα υπάρχει γιατρός για οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια ενώ από νωρίς το πρωί επί ποδός βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου,οι Εθελοντές των Ψαχνών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το psaxna.gr


Εικόνες απόλυτης καταστροφής έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία στην Εύβοια. Δεν υπάρχει πρόσβαση σε καμία από τις τρεις γέφυρες για Βασιλικό, Αφράτι και Φύλλα. Στο Μπούρτζι και στο Λευκαντί η θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά. Η κατάσταση είναι δραματική, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του lamiareport.gr. Γέφυρες και οδοστρώματα με μεγάλες ζημιές, αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από χειμάρρους, δέντρα που έχουν ξεριζωθεί, άνθρωποι τρομαγμένοι και σαστισμένοι μπροστά στις καταστροφές, ενώ στο Λευκαντί και το Μπούρτζι οι δρόμοι είναι καλυμμένοι με λάσπες και έχουν γίνει ένα με τη θάλασσα.
Πηγή πληροφοριών και φωτό: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive