Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Η μηχανή των 367 αλόγων που θέλει να θέσει νέο ρεκόρ ταχύτητας. Η ηλεκτρική Wattman έρχεται με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες στις βαλίτσες της. ΦΩΤΟ

Η μηχανή των 367 αλόγων που θέλει να θέσει νέο ρεκόρ ταχύτηταςΉταν το 2013 όταν ο boutique γαλλικός οίκος Voxan Motors παρουσίασε την πρώτη ηλεκτρική δουλειά του. Wattman την είπε και ήταν ένα superbike 203 αλόγων και αστρονομικών επιδόσεων που ανήκει σήμερα στη σφαίρα του μύθου...

Η Voxan δεν σταμάτησε όμως ποτέ να ραφινάρει το δαιμονισμένο δίτροχο, με τις ευλογίες πάντα της μητρικής Venturi.
Και πλέον είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν πως η Wattman θα αποπειραθεί να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας για ηλεκτρική μοτοσικλέτα, έχοντας στο τιμόνι τον πρωταθλητή Max Biaggi.
Η δημιουργία είναι σε τελικό στάδιο και η Wattman αποδίδει πια 367 ίππους και ακόμη πιο κτηνώδη ροπή.
Τι θα κυνηγήσει η Voxan Wattman; Αυτά τα 329,085 χλμ/ώρα που σημείωσε ο Ryuji Tsuruta πάνω σε μια Mobitec EV-02A το 2019.
Η απόπειρα ήταν να γίνει τον Ιούλιο, εξαιτίας όμως της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων θα οριστεί νέα ημερομηνία, μέσα στο 2021 πιθανότατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive