Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΣΤΕ .. Α.Ε.; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ

Hellas Company - Posts | FacebookΘεσμικός εθιμικός εκπρόσωπος συνταγματικού δικαίου Ελλάδος βάσει του άρθρου 120 παράγραφος 2 3 και 4 και βάση του άρθρου 28. 1 που είναι κατατεθειμένο στις ΗΠΑ. Και στον ΟΗΕ. Δεν μπορεί κανένα κράτος να επικαλεστεί πνευματική ιδιοκτησία, ούτε οποιαδήποτε ονομασία και να επικαλεστεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτου προσώπου, όπως το όνομα της Μακεδονίας. αυτό το δικαίωμα το έχουν όλοι θεματοφύλακες αυτόχθονες ιθαγενείς χριστιανοί ορθόδοξοι, κυρίαρχοι  Έλληνες το άρθρο 28.1 διασφαλίζει την παγκόσμια κληρονομιά της ιστορίας και του πολιτισμού, το οποίο έχουν υπογράψει 197 χώρες.... Αναγνωρίζοντας το εθνικό θεσμικό δικαίωμα των κυρίαρχων Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη. Εξώδικο στην τράπεζα της Ελλάδος και ανάκληση πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης και αντιπροσώπευσης των τριακοσίων βουλευτών της προέδρου της δημοκρατίας. 
Των υπουργών οικονομικών. Και τον κύριο Στουρνάρα Ιωάννη του κάθε τρίτου προσώπου που επικαλείται τα κυριαρχικά δικαιώματα. 
Με αριθμό πρωτοκόλλου 4555. Εξώδικου στην τράπεζα της Ελλάδος. 
Ως ανώνυμη εταιρεία hellas company Ελληνική Δημοκρατία με ΑΦΜ 0000 93 1106. 
Οι δημόσιοι λειτουργοί της εταιρείας αυτής απαγορεύεται να φέρουν και να χρησιμοποιούν το εθνόσημο είτε είναι εντός Ελλάδος ή και εκτός Ελλάδος, είτε σε διεθνείς συμβάσεις με την πράξη τους αυτή σύμφωνα με το άρθρο 175 του ποινικού κώδικα διαπράττουν το κακούργημα της αντιποίησης αρχή δημόσιας αρχής. Βάσει του άρθρου 256 του ποινικού κώδικα κακουργηματικής απιστίας άρθρου 259 για παράβαση καθήκοντος άρθρο 116 κώδικας πολιτικής δικονομίας που αναφέρεται στο καθήκον της αλήθειας του άρθρου 134 του ποινικού κώδικα. 
Οποιαδήποτε αλλοίωση μετατροπή του Συντάγματος η πρόσκαιρη η μακροχρόνια αποτελεί ισόβια κάθειρξη βάση του άρθρου 1 παράγραφος 1 και 3 του Συντάγματος. 
Του άρθρου 26 παράγραφος 1 και 2 το άρθρο 62 εδάφιο 4 του Συντάγματος. 
Με την ανάκληση πληρεξουσιότητας τους αφαιρείται το δικαίωμα οποιαδήποτε εκπροσώπησης αντιπροσώπευσης της δημόσιας περιουσίας και Εθνικής των αυτόχθονων ιθαγενών Ελλήνων χριστιανών ορθοδόξων ως κοινωνεί και δικαιούχοι της παγκόσμιας κληρονομιάς παρακαταθήκης της ιστορίας του πολιτισμού και των θεσμών του εθιμικού δικαίου τον προγόνων μας , όπως τις διεθνείς συμβάσεις τον ΗΠΑ και του ΟΗΕ είναι καταχωρημένο το άρθρο 28.1 διασφαλίζονται τα Ηνωμένα έθνη ΟΗΕ η Ευρωπαϊκή Ένωση όπου αυτοί με τη σειρά τους εκμεταλλεύτηκαν το θεσμο που διασφαλίζει τα δικαιώματά τους. 
Και ίδρυσαν παράνομα οργανισμούς με πλήρη ασυλία όπως. ΜΚΟ. ΑΑΔΕ. ΑΕ.ΟΕ. ΕΕ. Τι οργανισμός δημοσίων εσόδων όπου με αυτό τον τρόπο εκχώρησαν παράνομα, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και μετέτρεψαν τα δημόσια εκπωτα και άσε τις συνταγματικά, σε κερδοσκοπικές εταιρείες ανωνύμων κεφαλαίων, ανώνυμων ιδιοκτητών παραβιάζοντας κάθε θεσμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. 
Και προβαίνουν απάνθρωπα στην γενοκτονία τους με υπαλλήλους και εκπροσώπους αντιπροσώπους της εταιρείας hellas company με ΑΦΜ 0000 93 1106. 
Ως εκ τούτου διώκονται με την θανατική ποινή και την ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.. (θεσμικος εθιμικος εκπρόσωπος συνταγματικού δικαίου βάσει του άρθρου 120 παράγραφος 2 3 και 4 ενεργοποιημένος θεματοφύλακας του Συντάγματος..)  
Λυκος Λαζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive