Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΠΕΡΙ ΧΑΒΑΛΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αλλάζει ώρα η τρομοκρατική ενημέρωση από ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Χαρδαλιά αληθεύει ότι είσαι μέτοχος με 5% στην Larisa Face Cover (LFC), που παράγει χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης, στην οποία ελέγχουν το 47,5% o ιδιοκτήτης Lariplast Γιάννης Τσερέπας και o Αχιλλέας Νταβέλης της Animus και Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Chipita ???Μήπως αυτός είναι o λόγος για τον οποίο δήλωσες  ??? DISPOSABLE PROTECTIVE MASK 성행이 IVE DISPOSABLE PROTECTIVE MASK jop Oualty Mases It Earioupe"



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "το ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ME ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΚΑΙ Το ΠΡΩΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ mapKeT MEEEEEEEEEEEEEEEEEE"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Τον Μάρτιο του 2020 του διέγραψαν χαριστικά τα πρόστιμα ύψους 800.000€ Σας ζητάει να πειθαρχήσετε. Ποιος είναι αυτός που σας ζητάει να πειθαρχήσετε;"

1 σχόλιο:

  1. μην τα γραφεις τωρα αυτα οι ελληνες εχουν παθει μεταλλαξη κοιμουνυαι σαν τις γελαδες στις παραλιες
    το χειμωνα που δεν θα υπαρχει σαλιο θα βριζουν γυρισμενοι απο το αλλο πλευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive