Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Τρελό κάζο! Μετά την "Επακούμβηση" πάει ... συνεργείο. Αποσύρεται από την ελληνική υφαλοκρηπίδα η τουρκική Φ/Γ που συγκρούστηκε με τη “ΛΗΜΝΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Nautiko
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Στον ναύσταθμο του Ακσάζ κατευθύνεται πλέον η τουρκική φρεγάτα “Kemal Reic”, 
Αποχωρεί η φρεγάτα Κεμάλ Ρέις από την ελληνική υφαλοκρηπίδα
φουντώνοντας τις φήμες για σοβαρές ζημιές τις οποίες έχει υποστεί μετά τη σύγκρουσή- "Επακούμβηση"-
με την ελληνική φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”...
  Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η τουρκική φρεγάτα αποχωρεί από τον σχηματισμό πολεμικών πλοίων που προστατεύουν το ερευνητικό “Oruc Reis” εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.  Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης και έπειτα από επικίνδυνους ελιγμούς, ο κυβερνήτης της “Κemal Reic” επιχείρησε να εμβολίσει την φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.  

Το μόνο που εν τέλει κατάφερε, χάρη στις ικανότητες του ελληνικού πληρώματος, ήταν να συγκρουστεί με την ελληνική φρεγάτα η οποία δεν έπαθε το παραμικρό.  Τα ίδια τα γεγονότα εξάλλου διαψεύδουν τους Τούρκους που μέχρι και σήμερα μίλαγαν για το πόσο…αξιόμαχη παραμένει η φρεγάτα τους, κάνοντας λόγο δε για υποτιθέμενες σοβαρές ζημιές τις οποίες υπέστη η “ΛΗΜΝΟΣ”.   Δείτε πως έγινε η σύγκρουση των δύο πολεμικών πλοίων, που έφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα θερμού επεισοδίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive