Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Καρδιακὴ προσβολὴ ὁ Μουεζίνης μέσα στήν Αγια-Σοφιά λίγες μέρες μετὰ τὴ μετατροπή της σὲ τζαμὶ

 Ὁ Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικὰ μέσα στήν Αγια-Σοφιά καρδιακὴ προσβολὴ τὴν Κυριακὴ 2 Αὐγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ἡμέρες μετὰ τὴν προσβλητικὴ μετατροπὴ τῆς Ἁγίας Σοφίας σὲ ἰσλαμικὸ τζαμὶ καὶ σὲ ἡμέρα μάλιστα ποὺ εἶναι ἀφιερωμένη στὸν... Κύριο (Κυριακή), τὸν ἀληθινὸ Θεό, τὸν Χριστὸ καὶ τὴν Σοφία Του! (φωτογραφία ἀπὸ τουρκικὰ μέσα ποὺ προβάλουν ὅλα σήμερα τὸ τραγικὸ καὶ ἀναπάντεχο γεγονὸς).

Ὁ Μουεζίνης (αὐτὸς ποὺ καλεῖ κάθε τόσο σὲ ἰσλαμικὴ προσευχὴ μὲ τὴν φωνὴ του ἀπὸ τοὺς μιναρέδες), ὑπηρετοῦσε στὴν Αγια-Σοφιά ἀπὸ τὴν πρώτη μέρα τῆς προκλητικῆς μετατροπῆς της σὲ τζαμὶ καὶ μάλιστα ἐθελοντικά, γιὰ νὰ ἐνημερώνει τοὺς Μουσουλμάνους ποὺ ἔσπευδαν νὰ ἀπολαύσουν τὸν "θρίαμβο" ἀπὸ διάφορα μέρη τῆς Τουρκίας καὶ τοῦ κόσμου, σχετικὰ μὲ τὰ μέτρα τοῦ Κορωνοϊού μέσα στὸν καταπατημένο Ἱερὸ Ναό μας!

Πάνω λοιπὸν στὸν ἐνθουσιασμὸ καὶ τοῦ ἴδιου καὶ ὅλων γιὰ τὴν νέα "νίκη" τοῦ Ἰσλὰμ καὶ τῆς Τουρκίας κατὰ τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Ἑλλάδας, ἡ καρδιά του σταμάτησε, ἔπεσε καὶ...
πέθανε ἐκεῖ μέσα (συλλυπητήρια στὴν οἰκογένειά του), ἀφήνοντας ἐμβρόντητους ὅλους! Ὅσους κατάλαβαν καὶ ὅσους δὲν κατάλαβαν τὸ "σημεῖο" τῶν οὐρανῶν...


3 σχόλια:

  1. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο μπολυπολιτιζμός στο Αθηνιστάν

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/mia-eikona-chilies-lejeis-o-mpolupolitizmos-sto-athhnistan (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και την φωτογραφια με την γυναικα αρχιταλιμπαν μεσα στην μπουργκα,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης στην πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους εν ετει 2020)

    αυτο σημαινει αποσυμφορηση κατα τον απατεωνα μηταρακη αβερτα ασυλο και μεταφορα στην ενδοχωρα:

    Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου: Αλλαγή σελίδας στο μεταναστευτικό, μείωση 90% στις αφίξεις

    https://www.capital.gr/politiki/3473300/upourgeio-metanasteusis-asulou-allagi-selidas-sto-metanasteutiko-meiosi-90-stis-afixeis (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Οι μεταφορές στο τελευταίο τρίμηνο του 2020, σημείωσαν αύξηση κατά 370% σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19.Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν 9.929 άτομα τους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, όταν πέρσι στο αντίστοιχο διάστημα μεταφέρθηκαν 2.114. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2020 μεταφέρθηκαν στην ενδοχώρα 21.686 άτομα.

    ...Οι εκκρεμείς αποφάσεις ασύλου (α΄ και β΄ βαθμού) μειώθηκαν κατά 3,6% τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο. Σήμερα εκκρεμούν 98.279 αποφάσεις έναντι 101.901 τον Ιούνιο. Η διαφορά στις συνολικές εκκρεμείς αποφάσεις τον Ιούλιο του 2020, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019 είναι της τάξης του -29%. Επισημαίνεται ότι για το τρίμηνο Μαΐου-Ιουνίου-Ιουλίου 2020, οι αποφάσεις ασύλου α’ βαθμού αυξήθηκαν κατά 106% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.
    ...Πλέον το άσυλο εξετάζεται ταχύτατα και διαχωρίζονται αυτοί που δικαιούνται διεθνούς προστασίας που είναι πραγματικά κατατρεγμένοι και δικαιούνται άσυλο..''

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ! ΚΑΤΑ 370% ΑΥΞΗΣΕ Η «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!

    https://ethnikismos.net/2020/08/07/%ce%b6%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-370-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πλεον αργα για δακρυα και για μαγκιες,σκαψαμε τον ιδιο μας τον λακκο οταν ανοιξατε τα συνορα και επιτρεψατε την εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας,αρε τι μας περιμενει,σιγα σιγα θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και κυριως τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας:

    Δημοσιεύματα: Η κατάσταση στην αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα είναι απογοητευτική

    https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/903540_dimosieymata-i-katastasi-stin-alvaniki-presveia-stin-athina-einai

    ''Η κατάσταση στην αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ήταν και παραμένει απογοητευτική και προβληματική.Ο πρόεδρος του παραρτήματος του (αλβανικού) Δημοκρατικού Κόμματος στην Ελλάδα, Φατμίρ Γκιότσι έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο των Αλβανών που στέκονται στη σειρά, περιμένοντας μια απάντηση.Έγινε έκκληση απευθείας στον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για να προσθέσει προσωπικό, καθώς ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν είναι κοντά στον λαό.
    «Επί ώρες, άνθρωποι βασανίζονται και απειλούνται οι ζωές τους σε περιόδους πανδημιών. Με τον τρόπο αυτό, η κυβέρνηση της «Αναγέννησης» αντιμετωπίζει τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα».Ο ίδιος θα επισημάνει μπροστά από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα:
    «Οι μετανάστες περιμένουν στην ουρά, με μικρά παιδιά, που έρχονται από νησιά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, να υποβάλουν αίτηση για διαβατήριο. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της πανδημίας, οι άνθρωποι βασανίζονται και δεν λαμβάνουν την ελάχιστη εξυπηρέτησή τους, αυτό είναι απαράδεκτο».«Καλώ τον Έντι Ράμα, να προβεί σε άμεσες λύσεις, να προσθέσει προσωπικό και να εξυπηρετήσει τους πολίτες» τονίζει ο Γκιότσι.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευκαρπία: Τι έδειξε η νεκροψία για τα 2 πτώματα - «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά» λέει ο ιατροδικαστής

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/903563_eykarpia-ti-edeixe-i-nekropsia-gia-ta-2-ptomata-ton-esfaxan

    ''Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής για τα δύο πτώματα που βρέθηκαν στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας. Ανθρωποκτονία κατέδειξε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του ενός. «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα» αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής για τον έναν από τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν νεκροί σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι σοροί φαίνεται ότι ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι δεν έχασαν τη ζωή τους στον τόπο όπου βρέθηκαν αλλά οι δράστες τους πέταξαν εκεί για να τους ξεφορτωθούν.
    Ο πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Από τη νεκροψία- νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από τέμνον όργανο (π.χ μαχαίρι) και θερμικά εγκαύματα στη περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική διάγνωση – που παρουσιάζει το αυτά τα στοιχεία συνάδουν με περίπτωση ανθρωποκτονίας.

    Πέθαναν τουλάχιστον 5 μέρες πριν εντοπιστούν
    Το μυστήριο παραμένει για τον άλλον άνδρα. Από την εξέταση της σορού δεν διακριβώθηκε από ποια αιτία έχασε τη ζωή του ενώ αποκλείστηκε ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου και δια πυροβολισμού. Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του ο οποίος φέρεται ότι τον αναγνώρισε, ο 31χρονος που βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.
    Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν. Οι θάνατοι διερευνώνται και τοξικολογικά από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ήταν η σχέση των δύο ανδρών.''

    Υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής μαφίας συνελήφθη στο Καβούρι

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/903682_ypsilovathmo-stelehos-tis-rosikis-mafias-synelifthi-sto

    ''Ένα από τα μεγαλύτερα «κεφάλια» της ρώσικης μαφίας, που έφερε μάλιστα τον τίτλο του «Vor V Zakone» κατάφερε να συλλάβει η ελληνική αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης στο Καβούρι.Ο συλληφθείς ήταν καταζητούμενος από τις ισπανικές αρχές με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, για εγκληματική δράση και εντοπίστηκε έπειτα από πληροφορίες και έρευνες που έκαναν το τελευταίο διάστημα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.
    Μάλιστα σε έλεγχο πού έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα σπρέι πιπεριού και η θήκη πιστολιού, γι’ αυτό και κρατήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο καταζητούμενος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι Γεωργιανός επιδεικνύοντας μάλιστα και σχετικό διαβατήριο, κάτι που όπως αποδείχθηκε ήταν ψευδές.

    Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, ο συλληφθείς καταζητείται από τις ισπανικές αρχές, για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράνομης κατοχής όπλων, της πλαστογραφίας, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από εγκληματικές δραστηριότητες.Όπως εξακριβώθηκε τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στη Βάρκιζα και χρησιμοποιούσε διαφορετικά στοιχεία, είτε ως Ρώσος είτε ως Γεωργιανός, με ηλικία 36, 37, ή 39 ετών.
    Από τον φάκελο του προκύπτει ότι ο συλληφθείς το 2004, λόγω της δράσης του, «στέφθηκε» Vor V Zakone, που θεωρείται από τους ιδιαίτερα τιμητικούς τίτλους του ρωσόφωνου οργανωμένου εγκλήματος. Για τη «στέψη» του είχαν συναινέσει δύο ηγετικά στελέχη της Ρωσικής μαφίας, οι οποίοι λίγα χρόνια αργότερα κατέλαβαν τις θέσεις του αρχηγού και του υπαρχηγού της οργάνωσης.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα κατά σειρά στους αρμόδιους Εισαγγελείς.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive