Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Χαβαλέ Χαρδαλιά ΤΟΛΜΑ να περάσεις απο εκεί. Αλεξανδρούπολη! Μουσουλμάνοι γλέντησαν σε γάμο με την ψυχή τους.ΒΙΝΤΕΟ

gamos
Τεράστιος αριθμός ανθρώπων πήγε χθες βράδυ, σε μουσουλμανικό γάμο, στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας . Εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν απο τους ρουφιάνους της περιοχής στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο...
από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού, στο οποίο συμμετείχαν κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.
Σύμφωνα με το evros-news, στην περιοχή της Άβαντος έφτασαν ομάδας της ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί τους “έκοψαν” χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ.
Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης για να ασκήσει τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive