Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

κ.κ. Πολιτικοί, το ερώτημα σε σας κύριοι είναι αν δανειστήκατε τα λεφτά και τον ιδρώτα των συνταξιούχων ή αν τα ληστέψατε. Μην είστε κύριοι χειρότεροι ακόμα και από τον Χίτλερ. Γράφει ο Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Σιδηρόδροµοςκ.κ. Πολιτικοί: Είναι γνωστά βέβαια τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Όμως ανεξάρτητα και χωρίς να θίγονται αυτά,   θα πρέπει να αποκλειστεί μία τρομερή απάτη,  που ως όλα δείχνουν βρίσκεται σε τελική φάση. Και όπως θα δείτε απλά αποτελεί μέγα ηθικό σας καθήκον να μην προβείτε στην απάτη αυτή.     
Το ερώτημα σε σας κύριοι είναι αν δανειστήκατε τα λεφτά και τον ιδρώτα των συνταξιούχων ή αν τα ληστέψατε. Και όπως γνωρίζεται ότι δανειστήκατε ή ληστέψατε  από κάθε συνταξιούχο εδώ και 10 χρόνια, ποσά...
που κυμαίνονται από €60.000 περίπου έως περίπου €300.000  και για πολλούς ίσως και περισσότερα.     
Και τώρα; Ετοιμάζεστε για την μεγαλύτερη ληστεία των αιώνων. 
Να επιστρέψετε ψιχία λίγων μηνών από τα ληστευθέντα και να «εξοφλήσετε»  
Ντροπή σας κύριοι.     
Στην παρατήρηση σας ότι τι να κάνουμε κτλ δεν υπάρχουν χρήματα κτλ,     
Η απάντηση είναι να δεχθείτε Ως ΔΆΝΕΙΟ τα ποσά που πήρατε από τους συνταξιούχους. Ανεξάρτητα από το πότε σε 10 ή 15 χρόνια αλλά συστηματικά με δόσεις θα τα επιστρέψετε.     Μην είστε κύριοι χειρότεροι ακόμα και από τον Χίτλερ.  
Ακόμα και ο Χίτλερ με όσα του καταμαρτυρούνται,  στο θέμα των χρημάτων που πήρε από την πατρίδα μας υπήρξε τίμιος. 
Αφού συνήψε το Κατοχικόν Δάνειον (συνημμένο)     
Που μάλιστα είχε αρχίσει να το εξοφλεί με δόσεις. Ανεξάρτητα αν για γνωστούς λόγους (ως λέγεται, Μέρτεν κτλ),  οι «ημέτεροι»,  Καραμανλής, Σημίτης αλλά και όλοι οι μέχρι σήμερα υποκριτές, ουσιαστικά, το δώριζαν στην νεοναζιστική Γερμανία. 
Ως όλα μέχρι σήμερα δείχνουν     
«ΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΔ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ)»
Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  
Καταληστευθείς και υπό δήμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive