Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΡΑ

2 σχόλια:

  1. Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για διακίνηση παράνομων μεταναστών

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/905760_thessaloniki-synelifthisan-tessera-atoma-gia-diakinisi

    ''Στα «χέρια» των Αρχών, βρίσκονται τέσσερις διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν σε τρία περιστατικά για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας παράνομων μεταναστών που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στο Ροδίτη Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές που μετέφεραν πέντε παράνομους μετανάστες.
    Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, μετά από καταδίωξη, συνέλαβαν αλλοδαπό οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε, παράνομα τέσσερις παράνομους μετανάστες.
    Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό Ξάνθης - Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν ημεδαπό διακινητή, που μετέφερε δύο παράνομους μετανάστες.
    Και τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στις μεταφορές αλλοδαπών έχουν κατασχεθεί ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δειτε και εδω ποια ελλαδα μας κληρονομουν οι αλητες,για ποια ελλαδα θα μιλαμε σε λιγα χρονια:

    Ελληνέζοι στην ΔΟΥ Μυτιλήνης βγάζουν ΑΦΜ για τα λεφτόδεντρα...Οι επενδυτές σήμερα έξω από το γραφείο Δ.Ο.Υ στην Μυτιλήνη, θέλουν να βγάλουν Α.Φ.Μ.

    https://twitter.com/astlak_irpsa/status/1293800745612054528 (· →αξιζει να δειτε και το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αποκτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ προκειμενου απο τη μια να αποκτησουν δικαιωμα εργασιας προς αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου και απο την αλλη να παιρνουν και απολαμβανουν ολων των ειδων τα επιδοματα,το κοινωνικο μερισμα,κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κλπ...να εκμεταλλευονται και απολαμβανουν ΔΩΡΕΑΝ τις διαφορες κοινωνικες παροχες και επιδοματα και βοηθηματα χωρις να πληρωνουν φορους και εισφορες στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου)
    https://twitter.com/eksegerellin/status/1293526426239602688

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive