Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Λίγο πριν το .. γύψο! Διαταγές σε στύλ .. Στάλιν. Εκτός μαθημάτων όσα παιδιά δεν φορούν ΜΑΣΚΑ – «Παγώνουν» οι γονείς με την δήλωση της υφυπουργού.Αναλαμβάνεις την ευθύνη Κα Ζαχαρίτσα μου, αν ΕΝΑ παιδί πάθει κάτι;(BINTEO)

Όταν η Σάσα Σταμάτη «κούρεψε» τη Σοφία Ζαχαράκη της ΝΔ
Τι θα γίνει αν επιβληθούν άλλα χειρότερα; Σύγχυση και εκνευρισμό προκαλούν οι ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κανείς δε θα μπαίνει στην τάξη χωρίς μάσκα!!!...
  Ο εκάστοτε εκπαιδευτικός θα είναι υποχρεωμένος να απομακρύνει τους μαθητές που δε φορούν μάσκα και να μπαίνει απουσία.  Από την πλευρά τους οι διευθυντές δε θα επιτρέπουν την είσοδο δασκάλων και καθηγητών, αλλά και όλων των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες, χωρίς μάσκα.  
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!  
Μάλιστα η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN δήλωσε ξεκάθαρα πως τα παιδιά που δεν φοράνε μάσκα δεν θα παρακολουθούν το μάθημα!!!  «Μιλάμε για υποχρεωτική χρήση για όλους. Πιθανόν το παιδί αυτό (σ.σ που δεν θα φοράει μάσκα) δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα. Είναι φυσιολογικό να ισχύει για όλους. Θα ήταν παράδοξο να μιλάμε για ένα απαραίτητο μέτρο και κάποιος να θελήσει να μην το εφαρμόσει».  Περαιτέρω λόγια περισσεύουν! Δείτε στο 7.42:
   
Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, απαντώντας σε ερώτηση για τους μαθητές εκείνους που δεν θα φορέσουν μάσκα στο σχολείο, είπε ότι «αυτοί οι μαθητές δεν θα συμμετέχουν στο μάθημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στα σχολεία, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα» τόνισε και ξεκαθάρισε επίσης ότι «σε περίπτωση άρνησης ή προτροπής από γονείς για μη χρήση μάσκας θα ακολουθηθούν όλα τα παιδαγωγικά μέτρα που προβλέπονται. Δεν νοείται να είναι κανείς στο σχολείο χωρίς μάσκα».

1 σχόλιο:

  1. Εμεις οι γονεις γιατι να φοραμε μασκα;Παμε σχολειο και δε το ξερουμε;Αμα ειναι να παρω τσαντα με τον μπομπ τον σουργελακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive