Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

κ.κ.Της Κυβέρνησης, θέλετε μασκες στα παιδιά μας; ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ .Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ «ΚΑΝΕΝΑ ...Διαβάσαμε οτι η Κα Νικη Κεραμεως - Μπιλντερμπεργκ έκανε δεκτή την πρόταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την επιβολή της μάσκας -που κάνει κακό κατά Αδωνι, Τσιόρδα, Σύψα κ.λ.π.- στους μαθητές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ) Θα μπορούσαμε να τους πιστέψουμε υπο ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση. Να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ...
οι κ.κ. της ανωτέρω επιτροπής ότι αναλαμβάνουν ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ σε ΚΑΘΕ περίπτωση που κάποιο παιδί, εξ αιτίας της χρήσης μάσκας θα παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εξ αυτού του λόγου. Να υπογράψουν οτι είναι τόσο σίγουροι για την μη επικινδυνότητα της μάσκας ώστε δέχονται την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών που υπέστη το παιδί με δικά τους έξοδα και δήμευση των περιουσιών τους μέχρι Γ` βαθμού συγγένειας σε περίπτωση θανάτου παιδιού. 
Για να δούμε τώρα.... ΤΙ θα δούμε;;
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive