Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

«Οι μάσκες είναι φίμωτρα»: Μαζικές διαδηλώσεις έξω από το BBC για την επέκταση μέτρων από την Βρετανική κυβέρνηση. ΒΙΝΤΕΟ

Οι μάσκες είναι φίμωτρα»: Μαζικές διαδηλώσεις έξω από το BBC για ...Όταν ο Ηλίας Μόσιαλος αποκάλεσε τους Έλληνες που δεν συμφωνούν με την υποχρεωτική χρήση μάσκας «ψεκασμένους» και συνωμοσιολόγους λέγοντας μάλιστα ότι είναι μια «Κλασική αντίδραση μέρους της Ελληνικής κοινωνίας», στη Βρετανία είχαν ήδη ξεσπάσει διαδηλώσεις τις οποίες καν δεν ανέφεραν τα ΜΜΕ..

Και ο Ηλίας Μόσιαλος λέει ότι ζει στο Λονδίνο. Από κει μας διατάσσει κι από κει μας προσβάλει, χωρίς να βλέπει τη γίνεται στη χώρα διαμονής του;
Ακτιβιστές βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου στις 2 Αυγούστου, μια ημέρα αφότου το βρετανικό υπουργικό συμβούλιο επέκτεινε τις οδηγίες του για υποχρεωτική μάσκα. Η διαδήλωση έρχεται εν μέσω αυξανόμενου σκεπτικισμού παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητα τέτοιων πολιτικών, αναφέρει το RT, που πιθανά δεν έχει πληροφορηθεί ότι είναι… μόνο ελληνικό το φαινόμενο, κι ας μην έχει γίνει ούτε μια διαδήλωση προς στιγμής!
Μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στο Χάιντ Παρκ το Σάββατο, όπου ομιλητές κατάγγελλαν τα μέτρα κατά της “πανδημίας”. Ο Piers Corbyn, αδελφός του πρώην ηγέτη των Εργατικών, Jeremy Corbyn, ήταν μεταξύ των ομιλητών.
Μεταφέροντας πλακάτ με την ένδειξη «Σταματήστε το νέο φυσιολογικό, σώστε ζωές», «Ελευθερία έναντι του φόβου» και «Οι μάσκες είναι φίμωτρα», οι διαδηλωτές στη συνέχεια βάδισαν προς το Downing Street, σταματώντας έξω από τα κεντρικά γραφεία του BBC.
Πλάνα από του RT Ruptly δείχνουν ένα τεράστιο πλήθος, οι περισσότεροι χωρίς μάσκες, γεμίζοντας τους δρόμους της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς περπατούσαν προς το Downing Street.
Ένας διαδηλωτής που μίλησε με το Ruptly είπε ότι ανησυχεί για τους υποχρεωτικούς κανόνες μάσκας προσώπου.
«Ήμουν νοσηλευτής, νοσηλευτής ψυχικής υγείας, και ένα από τα πράγματα που μάθαμε ως μαθητές νοσηλευτών ψυχικής υγείας είναι ότι θεωρείται βιαιοπραγία να βάζουμε κάτι με το ζόρι στο σώμα ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του», είπε.
Οι μάσκες έγιναν πρόσφατα υποχρεωτικά σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, ταυτόχρονα με την Ελλάδα. Αλλά όχι, είναι θεωρία συνωμοσίας ότι υπάρχει συντονισμένο σχέδιο. Και ο κάθε πολίτης στη δική του χώρα όταν το βλέπει, είναι συνωμοσιολόγος. Τουλάχιστον εδώ δεν είπαν ότι όσοι συμμετείχαν ήταν και ακροδεξιοί.
Αν ο κος Μόσιαλος είναι εξίσου καλός επιστήμονας με το πόσο καλός ψεύτης και λαοπλάνος είναι, τότε είναι σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης ψώνισε σύμβουλο υγείας από σβέρκο. Αλήθεια, οι Βρετανοί γιατί τον άφησαν να πάει χαμένο και δεν εκμεταλλεύτηκαν έναν τόσο λαμπρό εγκέφαλο για δικό τους σύμβουλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive