Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Βάλανε σε καραντίνα 3 οικογένειες λόγω κοροϊδοϊού και τελικά βρέθηκαν υγιέστατοι ΦΩΤΟ


Στις 04/08/2020 ειδοποιηθήκαμε ότι μέλος της οικογένειας μας ήταν θετικό στο τεστ του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ που έγινε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με αποτέλεσμα να μπουν 3 οικογένειες σε καραντίνα...

Την αμέσως επόμενη ημέρα το άτομο το οποίο διεγνωστει θετικό υποβλήθηκε ξανά σε εξέταση από την μύτη σε ιδιωτικό εργαστήριο με ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα. Για να έχουμε πιο καθαρή εικόνα υποβλήθηκε σε τεστ ξανά από το στόμα και αίματος (αντισώματα) με επίσης ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα και το τεστ των αντισωμάτων υπέδειξε οτι δεν προσβλήθηκε ποτέ από τον ιό του κορονοιου.
Καθότι δεν έγιναν αποδεκτά τα ιδιωτικά τεστ ζητήσαμε επανεξέταση μέσω Γεσυ και το αποτέλεσμα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Φυσικά και τα δικά μας τεστ μέσω της ιχνηλάτισης ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΌ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΈΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΓΙΑ ΤΥΧΌΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΊΟΥ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΤΥΧΌΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive