Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας – Εδώ δεν υπάρχει κίνδυνος κ. Χαβαλέ Χαρδαλιά; 3 ΒΙΝΤΕΟ

sirigga
Σοκάρουν για ακόμα μία φορά οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας. Σε περίοδο υγειονομικής κρίσης, άνθρωποι εξαρτημένοι από ουσίες κυκλοφορούν ανενόχλητοι και αφημένοι πλήρως στο έλεος της εξάρτησής τους και του θεού...

Χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κυρίως για να μαζέψουν χρήματα για τη δόση τους και αυτό από μόνο του αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για την πρωτεύουσα.
Οι Αρχές δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι όμως μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους πολίτες, καθώς μπορεί να είναι φορείς διάφορων μολυσματικών ασθενειών. Ειδικά την εποχή του κορωνοϊού θα έπρεπε οι δημοτικές και υγειονομικές υπηρεσίες να επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή, αντί να αδιαφορούν και να… σφυρίζουν αδιάφορα.
Μήπως ο κ. Χαρδαλιάς, αντί να «κυνηγάει» τις γιαγιάδες και τους παππούδες που θέλουν να πάνε στην εκκλησία, να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα που «σέρνεται» για χρόνια στο κέντρο της Αθήνας;
Όπως καταγγέλλουν πολίτες που βιώνουν καθημερινά τον εφιάλτη, οι ναρκομανείς κάποιες στιγμές γίνονται και απειλητικοί λόγω το προβλήματός τους.
Δείτε τα βίντεο από το κέντρο της Αθήνας που προκαλούν σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive