Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη προβοκάτσια των ΜΜΕ κατά της χώρας .Οι σαρδανάπαλοι μηντιάρχες, οι δημοσιογράφοι και η διασπορά του πανικού

Καμπάνια "Μένουμε Σπίτι": Λίγα σε πολλούς και πολλά σε λίγους
Από τον Βασίλη Μπόνιο. Μία από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες των εγχώριων ΜΜΕ εναντίον της χώρας, των επιχειρήσεων της εστίασης, της ψυχαγωγίας και φυσικά του Τουρισμού βρίσκεται σε εξέλιξη.Φορείς της προβοκάτσιας είναι τα ίδια τα ανυπόληπτα ΜΜΕ τα οποία ευνοήθηκαν από τα 20 εκατ. ευρώ του Μένουμε Σπίτι. Είναι τα ίδια ΜΜΕ που τώρα πρωταγωνιστούν στη διασπορά του τρόμου...
με σκοπό να πετύχουν μία fake επισκεψιμότητα και τηλεθέαση σε βάρος της οικονομίας της χώρας.  Δυστυχώς η κυβέρνηση πίστεψε ότι μπορεί να εμπιστευθεί τους σαρδανάπαλους εκδότες του διαδικτύου και τους πολυδανεισμένους καναλάρχες. Και ιδού τα αποτελέσματα: Xωρίς στη πραγματικότητα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έχει ξεσπάσει μια κατατρομοκράτηση του κόσμου με συνεχείς αναφορές σε μεμονωμένα περιστατικά οι οποίες αναπαράγονται από τα διεθνή ΜΜΕ με συνέπειες όπως η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ που ήλθε να δώσει τη χαριστική βολή στον Τουρισμό.  Δυστυχώς φέρει ευθύνες και η κυβέρνηση για τον τρόπο που επιχείρησε να διαχειρισθεί την αρχική επιτυχία της, τον τρόμο που διασπείρουν οι διάφοροι Σύψες, και την διοχέτευση στα ΜΜΕ τον αριθμό των κρουσμάτων με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα φοβηθεί και θα προσέχει. Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κινούμενη επικοινωνιακή άμμο. Μόνο που η ίδια έβγαλε τα μάτια της με τα χέρια της. Είναι δυνατόν να αγνοούν στο Μαξίμου πόσο σαρδανάπαλοι είναι οι εγχώριοι εκδότες, τα στελέχη των ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι;  Μα δεν τους βλέπουν στις τηλεοράσεις; Δεν βλέπουν από το Μαξίμου με τι σόι σαρδανάπαλους έχουν να κάνουν; Πως τους εμπιστεύθηκαν;  Πάρτε παράδειγμα αυτές τις αθλιότητες που γράφουν καθημερινά για τη Μύκονο. Τυχαίνει να βρισκόμαστε στο νησί καιρό τώρα. Μια χαρά είναι τα πράγματα. Ωραία υπάρχουν κάποια κρούσματα αλλά αυτά δεν δικαιολογούν το μέγεθος της αθλιότητας και τις συνέπειες στις επιχειρήσεις του νησιού αλλά και στους χιλιάδες εποχικούς εργαζόμενους.  Θεωρούμε ότι η προβοκάτσια των αθλίων ΜΜΕ σε βάρος της χώρας και του πρωθυπουργού ξεπερνάει ακόμη και εκείνη τη ζωντανή μετάδοση του απόπλου του ελληνικού στόλου στη κρίση των Ιμίων με την υπογραφή των Αλαφούζου, Μαλέλη και Ευαγγελάτου.  Και να που φτάσαμε:  Ταξιδιωτική σύσταση για την Ελλάδα, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνοντας παραπομπή στις σχετικές οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC).

2 σχόλια:

  1. Ἐπίτηδες συκοφαντοῦν τὴν πατρίδα μας διότι πάσχουν ἀπὸ κόμπλεξ κατωτερότητος ἔναντι τοῦ Ἕλληνα. Ἐσκεμμένη εἶνε ἡ δυσφήμηση καὶ ἀποσκοπεῖ στὸν ἀφανισμὸ τοῦ Ἕλληνα καὶ τὴν κατάληψη τὴς πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ 1500 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

    ΕΚΕΙ ΕΧΟΤΝ ΦΤΑΣΕΙ
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive