Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ. Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ “ΑΣΤΕΓΩΝ” ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Μ.Κ.Ο ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PrincesTrust International.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται
“ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ “ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 62% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο
Πρωτοβουλία Μυτιληναίου για επανένταξη αστέγων στην αγορά εργασίας
“Η επανένταξη αστέγων στην αγορά εργασίας και κατ’επέκταση στον κοινωνικό ιστό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, που όσο πληθαίνουν οι συνάνθρωποί μας που αναγκάζονται να ζουν στο δρόμο, τόσο δυσχεραίνει και η επίλυσή του. Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία, από το σύνολο των αστέγων αυτή τη στιγμή στη χώρα, το 65% αυτών να είναι νέο-άστεγοι.
Ειδικότερα:
• 62% είναι Έλληνες,
• 82% άνδρες
• 18% γυναίκες και
• 57% είναι ηλικίας 35-55 ετών.
Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάστηκε προσεχτικά, ο Κοινωνικός Επιταχυντής Δεξιοτήτων #HoMellon. Μια πρωτοβουλία της MYTILINEOS, σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση knowl για τη δια βίου μάθηση, με σκοπό την άμεση και ουσιαστική στήριξη αστέγων, νέο-αστέγων και ανθρώπων που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης ή σε χώρους ακατάλληλους για κατοικία. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες και εργαλεία ώστε να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας με τα κατάλληλα εφόδια και να αναπτύξουν ένα βιώσιμο μέλλον για τους ίδιους και την οικογένειά τους.
Μέσω μιας ανοιχτής συμμετοχικής διαδικασίας φορέων και εξειδικευμένων κοινωνικών λειτουργών και εργασιακών συμβούλων, έχει συγκροτηθεί ήδη η πρώτη ομάδα των 30 ωφελούμενων που θα συμμετάσχει στο πιλοτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας, τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Emphasis Foundation.
... οι δράσεις ... Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MYTILINEOS που υλοποιεί στο πλαίσιο της στήριξης των Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για Μηδενική φτώχεια (1), Αξιοπρεπή Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη (8) και Λιγότερες ανισότητες (10)”.
(Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ UNESCO (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛ@ΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Knowl
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Knowl social enterprise for life long learning ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ “ΑΣΤΕΓΩΝ” ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Knowl social enterprise for life long learning
25 Ιουνίου
“Είναι αυτές οι στιγμές που όταν τις πιστεύεις, ... έρχονται. Η ομάδα μας μελετάει, σχεδιάζει και οραματίζεται να συμβάλει στη μάχη ενάντια στην #αστεγία εδώ και δυο χρόνια. Και τώρα, ξεκινάμε ?
Ο Κοινωνικός Επιταχυντής Δεξιοτήτων #HoMellon, μια πρωτοβουλία της Mytilineos, σε συνεργασία με τη δική μας #knowl είναι πλέον πραγματικότητα και στοχεύει στην άμεση και ουσιαστική στήριξη αστέγων, νέο-αστέγων και ανθρώπων που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης ή σε χώρους ακατάλληλους για κατοικία...”
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ Μ.Κ.Ο. ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ
PrincesTrustInternational
ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Knowl social enterprise for life long learning
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο, κείμενο που λέει "Prince's Trust International RESPONSE AND RECOVERY APPEAL"
19 Ιουνίου
Ευχαριστούμε? θερμά την Teleperformance Greece για την εξαιρετική #συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας των νέων #Ready2Work που υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από το Prince's Trust International με delivery partner στην Αττική, τη #knowl.
Δημιουργούμε #ευκαιρίες, αναπτύσσουμε #δεξιότητες, #εργαζόμαστε σήμερα, ονειρευόμαστε το αύριο.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ:
31 Οκτωβρίου 2019
Με την Aegean Airlines «ταξιδεύουμε»✈️ για 2η χρονιά με το πρόγραμμα #GetInto_CustomerService που υλοποιείται στην Ελλάδα από το Ίδρυμα του #Πρίγκηπα_Κάρολου και τη δική μας Knowl social enterprise for life long learning.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι, κείμενο που λέει "Prince's Trust INTERNATIONAL"
Νέοι και νέες ξεκίνησαν ήδη την εκπαίδευσή τους με τους εισηγητές της KNOWL ? και αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να εργαστούν με επιτυχία στην Aegean Airlines (τηλεφωνικό κέντρο).
Το πρόγραμμα GetInto από το #Prince's Trust International υλοποιείται από την Knowl social enterprise for life long learning σε συνεργασία με εταιρείες διαφόρων κλάδων, συνδέοντας άμεσα την εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι
Η Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΑΕΔ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.
A Video Message from HRH The Prince of Wales
Home, News, Princes Trust Australia
ΚΑΙ ΕΔΩ Ο “ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ” ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”.
Κοινωνικός Επιταχυντής Δεξιοτήτων #HoMellon
Homellon: Επανένταξη αστέγων στην αγορά εργασίας -Μία πρωτοβουλία της MYTILINEOS | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | iefim
ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Ή ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
ΗΟΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ
ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ “ΝΕΟΥΣ” ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΕΝΙΚΑ,
ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο πρώην Διάδοχος Πρίγκιπας Παύλος και το νέο επιχειρηματικό σχέδιο για την Ελλάδα (ANT1, 12/05/18)
“Prince’s Trust International” Το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Κάρολου σε νέα επιχειρηματικά σχέδια.

5 σχόλια:

  1. η βιομηχανια ελληνοποιησεων συνεχιζεται κανονικοτατα και επι νδ,
    οπως θα διαβασετε δεν αλλαζουν τις προυποθεσεις(που ειναι της πλακας και εχουν θεσπιστει επι συριζα)απλα αντι για εξετασεις σε επιτροπες εισαγουν πανελληνιες για να αποδιδουν/χορηγουν την ελληνικη ιθαγενεια σε αλλοδαπους με ακομη πιο γρηγορους ρυθμους:


    Θα δίνουν πανελλήνιες οι αλλοδαποί για να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια - Τι δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος


    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/893008_t-theodorikakos-oi-panelladikes-exetaseis-kritirio-gia-tin-aponomi


    αγαπητοι φιλοι οποιος μπορει ας παρει παρακαλω μια πρωτοβουλια για προσφυγη στο στε τοσο για τον νομο που θα περασει συντομα η νδ οσο και για τον νομο που ψηφιστηκε περσι τον μαρτιο του 2019 και που περασε ο συριζα για την αποκτηση της ελληνικης ιθαγενειας μεσω πολιτογραφησης με ακομα πιο χαλαρα κριτηρια και εφαρμοζεται μεχρι σημερα,
    ωστε με καποιες δικαστικες αποφασεις να μπορουμε να ανατρεψουμε και να ακυρωσουμε αρχικα τους νομους και μετεπειτα τις ιθαγενειες που δοθηκαν οταν στα πραγματα ερθει μια πατριωτικη ελληνικη κυβερνηση σε διαφορετικη περιπτωση τα χερια μας θα ειναι δεμενα και θα βρεθουμε προ καταστασεων μη αναστρεψιμες με οτι αυτο συνεπαγεται για τον ελληνισμο,γι'αυτο ειναι σημαντικο να υπαρξει προσφυγη στο στε για ολους αυτους τους νομους για την αποδοση ιθαγενειας να μην πεσουμε αμαχητι μπας και καταφερουμε να τους ακυρωσουμε


    επιπλεον αγαπητοι φιλοι να σας ρωτησω λιγο κατι,
    με το παρακατω θεμα τι γινεται,ξερει κανεις τιποτα;


    Στο ΣτΕ και πάλι η συνταγματικότητα της ελληνικής ιθαγένειας με το νέο νόμο - Στο προσκήνιο οι όροι απόκτησης ιθαγένειας - Επιφυλάσσεται το ΣτΕ


    http://www.capital.gr/epikairotita/3247729/sto-ste-kai-pali-i-suntagmatikotita-tis-ellinikis-ithageneias-me-to-neo-nomo
    http://www.pronews.gr/koinonia/639451_sto-proskinio-oi-oroi-apoktisis-ithageneias-epifylasetai-ste#sthash.wM2qqMpA.uxfs


    η προσφυγη στο στε για τον λαθρονομο χριστοδουλοπουλου περι ιθαγενειας(ο συγκεκριμενος νομος αφορα και ενηλικους μην το ξεχναμε) εγινε στο στε το 2015 και συζητηθηκε στο στε 2 ολοκληρα χρονια μετα τον οκτωβρη του 2017 οπου το στε επιφυλαχτηκε να απαντησει,ξερει κανεις ποτε επιτελους θα βγει η αποφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίορκοι αστυνομικοί: Αντιδήμαρχος και αστυνομικός διευθυντής στο κύκλωμα

    http://amfipolinews.blogspot.com/2020/07/blog-post_93.html (σε συνεργασια και με ελληνες καθαρματα - γραικυλους)

    ''Λαθρανασκαφές, λαθραία τσιγάρα και διαβατήρια περιλάμβανε η δράση τους σε νομό της Βορείου Ελλάδας.Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγικά μέλη επίορκους αστυνομικούς σε νομό της βορείου Ελλάδος.Η δράση τους δεν αφορούσε, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, μόνο στις λαθρανασκαφές για τον εντοπισμό αρχαίων αντικειμένων και χρυσού, αλλά και στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και πλαστών διαβατηρίων.
    ...Στην υπόθεση φέρεται να είχε εμπλοκή και ένας αντιδήμαρχος.
    Το κύκλωμα δεν σταματούσε, όμως, στις λαθρανασκαφές. Σύμφωνα με τη δικογραφία, πραγματοποιούσε εμπόριο λαθραίων τσιγάρων, ενώ τα μέλη του περνούσαν παράνομα κόσμο από τα σύνορα.Πληροφορίες του «Έθνους» αναφέρουν ότι πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είχε αρχιφύλακας, ο οποίος σφράγιζε τα διαβατήρια (συνήθως αλβανικά) των «πελατών». Εκτιμάται ότι η εγκληματική οργάνωση λάμβανε από 2.000-4.000 ευρώ για κάθε ένα άτομο που περνούσε παράνομα στην Ελλάδα από το μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων.
    Το 2017, μάλιστα, είχαν σφραγίσει το διαβατήριο κακοποιού, που διωκόταν για μία σειρά από κακουργήματα. Ο αρχιφύλακας συνελήφθη και μάλιστα βρέθηκαν στην κατοχή του εφτά διαβατήρια.Ερωτηθείς από τους συναδέλφους του γιατί έχει πάνω του εφτά διαβατήρια απάντησε ότι «είχε πάρει εντολή να κάνει ανακριτική διείσδυση».''

    Μυτιλήνη: Συνεχίζεται η αποχώρηση προσφύγων

    https://www.capital.gr/epikairotita/3466006/mutilini-sunexizetai-i-apoxorisi-prosfugon

    ''Συνολικά 2.144 πρόσφυγες έφυγαν από τη Λέσβο από την Παρασκευή 5 Ιουνίου όταν και επιτράπηκε η μετακίνηση τους και έως το τέλος του μήνα.Η αναχώρηση από τη Λέσβο συνεχίζεται. Μέχρι και σήμερα 5 Ιουλίου νησί αποχώρησαν με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά 264 άτομα. 38 από αυτούς αναχώρησαν σήμερα.Η αποχώρηση από το νησί αναγνωρισμένων προσφύγων αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.''

    Μυτιλήνη: Βάρκα με 27 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασε σήμερα στη Θερμή

    https://www.capital.gr/epikairotita/3466010/mutilini-barka-me-27-prosfuges-kai-metanastes-efthase-simera-sti-thermi

    '' Βάρκα με 27 πρόσφυγες και μετανάστες (11 παιδιά, εννέα άνδρες και επτά γυναίκες), η πρώτη του Ιουλίου για τη Λέσβο, έφθασε σήμερα, Κυριακή 5 Ιουλίου, στη Θερμή, στο ανατολικό μέρος του νησιού.Στο σύνολο τους οι αφιχθέντες οδηγήθηκαν στη δομή καραντίνας που έχει φτιαχτεί στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.''

    εχετε καθολου συνειδητοποιησει οτι οδηγουν την χωρα στην ολοκληρωτικη δημογραφικη καταστροφη;

    αυτοκτονουν την ιδια τους την χωρα

    και η σημερινη κυβερνηση δινει αβερτα ασυλο και ολα αυτα παρολου που το στε εκρινε την τουρκια ασφαλη τριτη χωραιδια πολιτικη αλα λαθροσυριζα

    και εδω τα αποτελεσματα,

    η ελλαδα για αλλη μια χρονια(2019)πρωταθλητρια στην αποδοση ασυλου με βαση τον πληθυσμο,να θυμισουμε η νδ κυβερναει απο τον ιουνιο του 2019:

    Πρώτη σε απόδοση ασύλου η Ελλάδα στην Ευρώπη

    https://cosmostatus.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβρος: Συνεχίζουν να συλλαμβάνονται δουλέμποροι και λαθρομετανάστες

    ''Ανοιχτά περάσματα στο ποτάμι από την τουρκική πλευρά στην Ελλάδα...
    Μεγάλο παραμύθι ότι έκλεισαν τα σύνορα στον Έβρο και αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις καθημερινά λαθρομεταναστών πο περνούν το ποτάμι. Μόλις πρόσφατα, συνελήφθησαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου κοντά στο Σουφλί τρείς αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι λαθρομετανάστες.
    Επίσης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις λαθρομετανάστες.

    Τις βραδινές ώρες της 2/3-7-2020, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο διακινητές, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
    Στην έξοδο Νέων Κερδυλίων το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πινακίδα σήμανσης και ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντόπισαν δύο λαθρομετανάστες, τους οποίους οι δύο δράστες μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα.
    Όχι μόνον περνούν τον Έβρο, αλλά συλλαμβάνονται και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα και αυτό δείχνει ότι η Πατρίδα μας δυστυχώς είναι ξέφραγο αμπέλι.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημογραφική κρίση: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Ελλάδα...δημογράφος και καθηγήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αλεξάνδρα Τραγάκη

    https://www.capital.gr/epikairotita/3465907/dimografiki-krisi-dusoiones-problepseis-gia-tin-ellada (αξιζει να διαβαστει ολο,ειχαμε αναφερθει προσφατα οτι δεν ειναι μονο οι αριστεροι προδοτες αλλα και διαφοροι νεοταξιτες και φιλελευθεροι που προτεινουν ως λυση του δημογραφικου μας προβληματος την μεταναστευση,στην ουσια την αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων,τα ιδια και διαφοροι καθηγηταδες που προτεινου εν μερει ως λυση του δημογραφικου μας προβληματος την μεταναστευση και τις γεννησεις αλλοδαπων)

    Στη Λέσβο σήμερα η πρώτη βάρκα με αλλοδαπούς για τον Ιούλιο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/893532_sti-lesvo-simera-i-proti-varka-me-allodapoys-gia-ton-ioylio

    ''Η πρώτη βάρκα με αλλοδαπούς για το μήνα Ιούλιο στη Λέσβο, έφθασε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Πεταλίδι βόρεια της Θερμής στο ανατολικό μέρος του νησιού.Σύμφωνα με τα πρώτα μέχρι στιγμής στοιχεία στην ακτή βρέθηκαν 17 άτομα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στη βάρκα επέβαιναν άλλα 15 περίπου άτομα που αμέσως μετά την αποβίβαση τους έφυγαν προς τα βουνά της Θερμής όπου και αναζητούνται.Στο σύνολο τους οι αφιχθέντες αμέσως μετά τον πρώτο έλεγχο τους από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, θα μπουν σε 14ήμερα απομόνωση, στη δομή καραντίνας που έχει φτιαχτεί στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης.''

    Χίος: Συνελήφθησαν αλλοδαποί για διακίνηση κάνναβης

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/893527_hios-synelifthisan-allodapoi-gia-diakinisi-kannavis

    ''Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με την κατηγορία της κατοχή και διακίνησης ναρκωτικών.Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο στη δομή παραμονής αλλοδαπών στη ΒΙΑΛ Χίου, με τον τετράποδο ανιχνευτή να ανακαλύπτει σε χώρο που έμεινε αλλοδαπή μία συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 265 γραμμαρίων.
    Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι σχεδίαζε να πουλήσει την κάνναβη σε άλλους φιλοξενούμενους στο hot spot.
    Παράλληλα, συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί που διέμεναν σε σπίτι εκτός δομής και είχαν στην κατοχή τους μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 440 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε, επίσης προοριζόταν να τη διαθέσουν στη δομή παραμονής αλλοδαπών στη ΒΙΑΛ Χίου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ» και οι προκλήσεις

    https://www.newsbreak.gr/apopseis/108713/ta-agia-tois-kysi-kai-oi-prokliseis (αξιζει να διαβαστει πως ενας αιγυπτιος τουρκο-ισλαμολαγνος-δυστυχως του εχει δοθει και η ελληνικη ιθαγενεια αν δεν κανω λαθος -που λειτουργει στην ουσια ως τουρκοπρακτορας και εξυπηρετει τα συμφεροντα,στοχους και σκοπους των τουρκων)

    ''Τον κ. Ναΐμ Ελγαντούρ τον μάθαμε από τις επανειλημμένες εμφανίσεις του στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, όπου εμφανίζεται τακτικά ως «εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα», μέσω της ιδιότητάς του ως προέδρου της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας...δεν διανοήθηκε να εκστομίσει τη φράση που βγήκε πρόσφατα από τα χείλη του εν λόγω κυρίου σε βάρος της κυβέρνησης της πατρίδας μας, επειδή «τόλμησε» να απαγορεύσει τη λειτουργία ενός παράνομου τζαμιού στην Αθήνα!
    «Ω, Θεέ μου, παραπέμπω στην επιτροπή του αίσχους το ελληνικό γουρούνι με αυτά που κάνει κι ασχολείται με τα τζαμιά και τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ελλάδα» φέρεται ότι δήλωσε ο κ. Ελγαντούρ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα tourkikanea.gr, παρουσιάζοντας μάλιστα και τη σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ν. Ελγαντούρ προκαλεί με δηλώσεις του. Στο παρελθόν (Σεπτέμβριος 2012) είχε προκαλέσει την οργή του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τον κάλεσε να «σέβεται τον πρωθυπουργό και τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί».

    Θα πρέπει, βεβαίως, να τονίσουμε ότι ο κ. Ελγαντούρ δεν «φιλοξενείται» απλώς στην πατρίδα μας, αλλά του έχει αποδοθεί και η ελληνική υπηκοότητα, προφανώς ως αναγνώριση της «ένταξής» του στην ελληνική κοινωνία. Κάτι που φυσικά δεν τον εμπόδισε στο παρελθόν να καταγγείλει για «απειλές» κατά των μουσουλμάνων τη χώρα μας στις πρεσβείες όλων των μουσουλμανικών κρατών που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως και στη Διεθνή Αμνηστία και σε διεθνείς οργανισμούς.
    Η ανθελληνική αυτή δραστηριότητά του προφανώς βρήκε πρόσφατα πρόθυμους υποστηρικτές, όπως αυτή στο πρόσωπο του παράνομου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, με τον οποίο φωτογραφήθηκε πανευτυχής, όπως έκανε εξάλλου και παλαιότερα (2018) φωτογραφιζόμενος με στελέχη του φιλοτουρκικού κόμματος DEB. Αξιοσημείωτη ήταν και σχετική δήλωσή του, με την οποία έδινε συγχαρητήρια σε προσβλητικές για την πατρίδα μας δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν σχετικές με το τζαμί της Αθήνας!
    Ως πότε, άραγε, θα παρέχεται αυτού του είδους η «ασυλία» σε ανθρώπους σαν τον Ναΐμ Ελγαντούρ; Θα ενεργοποιηθεί, άραγε, ποτέ κάποια εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση των σχέσεών του με την οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου, που στηρίζεται απροκάλυπτα από την Άγκυρα, αλλά και του βαθμού συνεργασίας του με τους ψευδομουφτήδες της Θράκης και ανθρώπους του τουρκικού προξενείου; Το σημαντικότερο όμως: Θα γίνει ποτέ συνείδηση στην Ελληνική πολιτεία ότι η υπηκοότητα (πολύ δε περισσότερο η ιθαγένεια) δεν είναι κάτι που απλόχερα μπορεί να δίνεται στον οποιονδήποτε;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive