Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Νέο "χτύπημα" του Forbes στην οικογένεια Καρντάσιαν: Η Κιμ δεν είναι δισεκατομμυριούχος. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Τελικά "έσπασε το internet" η Κιμ Καρντάσιαν; | LiFO
Μετά την Κάιλι Τζένερ το Forbes "γκρεμίζει" από το βάθρο του ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ και συγκεκριμένα την Κιμ Καρντάσιαν. 
Πιο μικροσκοπικό κι από... στρινγκ το μαγιό της Κιμ Καρντάσιαν ...
Όπως αναφέρει το επιχειρηματικό περιοδικό "η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος"....
  Κιμ Καρντάσιαν: Από τα ριάλιτι σόου στα έδρανα του δικαστηρίου ως ...Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατ. δολαρίων. 
Πώς ήταν η Κιμ Καρντάσιαν 11 χρόνια πριν

Παρά τους ισχυρισμούς του ράπερ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατ. δολάρια. Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.  
Στρώμα θαλάσσης έγιναν τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν (pics) | ΠΑΟΚ ...
Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Κάιλι Τζένερ ότι έδειξε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές» σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. 
Ο Κάνιε Γουέστ τράβηξε αυτές τις σέξι φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν
Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive