Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Dolce vita σε Μύκονο και Σαντορίνη για Νιγηριανό influencer που έκανε διαδικτυακό «colpo grosso» 380.000.000€! ΦΩΤΟ

Στον ύπνο… κυριολεκτικά έπιασε η αστυνομία του Ντουμπάι Νιγηριανό influencer, ο οποίος απέκτησε 2.400.000 followers στο Instagram
Ο Ramon Olorunwa Abbas συνελήφθη τον περασμένο μήνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 επιδεικνύοντας τη χλιδάτη ζωή του αναρτώντας φωτογραφίες του με ιδιωτικά τζετ, ακριβά αυτοκίνητα και αστραφτερά ρολόγια, 
Οι αμερικανικές αρχές λένε ότι αυτός ο άντρας είναι ο Ραμόν Αμπάς και συνωμότησε για να ξεπλύνει εκατομμύρια δολάρια.
καθώς και από τις διακοπές του σε τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη!..

Ο Ρέιμοντ Αμπάς συνελήφθη ενώ κοιμόταν, με την κατηγορία της συμμετοχής σε διαδικτυακή απάτη, ύψους 380.000.000 ευρώ!
Influencer έκλεψε 350 εκατ. λίρες - Συνελήφθη σε χλιδάτες διακοπές ...
Κατά την έφοδο της αστυνομίας στις 10 Ιουνίου στο διαμέρισμα του 38χρονου Νιγηριανού στο Ντουμπάι, βρέθηκαν βαλίτσες γεμάτες χρήματα, αξίας πάνω από 32.000.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και πανάκριβα αυτοκίνητα. Η αστυνομική έρευνα, η οποία διήρκεσε δύο μήνες, έδειξε ότι ο Αμπάς προέβαλε στο Instagram τη χλιδάτη ζωή που έκανε ως «δόλωμα» για υποψήφια θύματα, στα οποία υποσχόταν ότι θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι όπως εκείνος.
Influencer έκλεψε 350 εκατ. λίρες από followers: Έκανε χλιδάτες ...

Πάνω από 2.000.000 θύματα

Μαζί με τουλάχιστον άλλους 12 συνεργούς, οι οποίοι συνελήφθησαν, έκλεψαν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και την Ασία!
Νιγηριανός Archives - Η Βραδυνή
Η σπείρα εξαπατούσε τα θύματά της, παραπέμποντάς τα σε ψεύτικες ιστοσελίδες για γνωστές εταιρίες ή τράπεζες, με σκοπό να αποσπάσουν τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους και στη συνέχεια να κλέψουν τα χρήματά τους.

2 σχόλια:

  1. BLACK LIVES MATTER and his a little bit more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι ο νιγηριανός.

    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι βρέθηκαν... 2 εκατομμύρια τελείως μαλάκες να του εμπιστευθούν κρίσιμα οικονομικά τους δεδομένα. Άποψή μου είναι ότι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αρχίζοντας από την δήμευση των περιουσιών τους. Τέτοια ζώα δεν δικαιούνται να κατέχουν και να διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία, είναι επικίνδυνοι, όχι μόνον για τους εαυτούς τους (και αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει), αλλά γιά όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive