Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου: Διορίζεται Ιμάμης στη Λέσβο

2016-10-16 | ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤύΠΟΣ
Η ισλαμοποίηση των νησιών του Αν.Αιγαίου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει καθώς μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η χώρα και η εθνικής της ασφάλειας μπαίνουν σε νέο στάδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις....

Τη δημιουργία ισλαμικών μειονοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω επικίνδυνων παιχνιδιών που παίζονται διά της πλαγίας οδού. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κόμματος γίνεται αναφορά σε δημόσια έγγραφα με τα οποία αναγνωρίζεται «θρησκευτική μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν.
Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η Ελληνική Λύση τον καλεί να αντιληφθεί το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβει άμεσα μέτρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου της 1ης Ιουλίου, στους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το ΚΥΤ της Μόριας διαμένουν 15.320 πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ συνολικά ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο νησί ανέρχεται στους 17.375.

3 σχόλια:

  1. Επικίνδυνα παιχνίδια Κύτελη με τα εθνικά θέματα...Αναγνωρίζει έγγραφα την ύπαρξη οργανωμένης θρησκευτικής μειονότητας στη Λέσβο με ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο!

    https://www.stonisi.gr/post/6523/epikindyna-paixnidia-kytelh-me-ta-ethnika-themata (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχεις δολοφονιες ελληνων απο αλλοδαπους α ρε καταντια,αλλη μια ηλικιωμενη ελληνιδα δολοφονειται ετσι απλα απο ενα αλλοδαπο αλβανοσκουπιδι:

    Βόλος: Εξιχνίαση δολοφονίας 18 χρόνια μετά - Πώς συνέβαλε η τεχνολογία

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/893404_volos-exihniasi-dolofonias-18-hronia-meta-pos-synevale-i

    ''Μία δολοφονία στο Βόλο, η οποία είχε συγκλονίσει την πόλη το 2002, εξιχνιάστηκε με τη συμβολή της τεχνολογίας.Η ψηφιοποίηση του εγκληματολογικού αρχείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας οδήγησε στη σύλληψη ενός άνδρα για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης πριν από δεκαοκτώ χρόνια. Ο δράστης είχε παραβιάσει την οικία της άτυχης γυναίκας και αφού την κακοποίησε, προκαλώντας της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και μαχαιρώνοντάς την, απέσπασε αντικείμενα αξίας.
    Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένα παλαμικό αποτύπωμα, στην πόρτα του σπιτιού, το οποίο όμως δεν είχε καταστεί δυνατό να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος και στη σύλληψη του δολοφόνου. Εν τέλει, με τη χρήση της τεχνολογίας έγινε η ταυτοποίηση και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου αλβανικής καταγωγής.
    «Καμία υπόθεση δεν κλείνει για την Ελληνική Αστυνομία, όσος καιρός κι αν περάσει, εάν δεν εξιχνιαστεί», εξήγησε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας, για να προσθέσει πως: «η μεθοδική δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ θα έχει ως συνέπεια την εξιχνίαση κι άλλων παρόμοιων υποθέσεων».''

    → απο την καθημερινη εγκληματικοτητα και επιθεση αλβανων,βουλγαρων και αλλων αλλοδαπων λαθροεισβολεων στα γεροντακια που θα μπορουσαν να ειναι οι γονεις μας,γεροντακια που ουσιαστικα εχτισαν την Ελλαδα και σημερα ετσι απλα σφαζονται,ξυλοκοπουνται,δολοφονουνται και βιαζονται αυτη ειναι η καθημερινοτητα σημερα στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δολοφονία αλλοδαπού εργολάβου: Ισόβια στον δράστη που τον έσφαξε μέσα στο αμάξι του

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/893325_voiotia-dolofonia-allodapoy-ergolavoy-isovia-ston-drasti

    ''Έπειτα από 11 χρόνια, αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας, η δολοφονία 35χρονου Αλβανού εργολάβου που είχε διαπραχθεί από ομοεθνείς του στις 6 Ιουλίου 2009 στη Λιβαδειά.Ο ένας εκ των έξι κατηγορουμένων που φέρεται να ήταν κι αυτός που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στο θύμα, καταζητούνταν για 10 και πλέον χρόνια, καθώς εντοπίστηκε μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα στα Σκόπια και συνελήφθη από τις Διεθνείς Αρχές.Έστω και αργά ο «ιθύνων νους» σύμφωνα με την Εισαγγελέα της έδρας και προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορής Παπακώστα, τιμωρήθηκε για τη δολοφονική επίθεση στον 35χρονο και έναν ακόμη ομοεθνή του που επέβαινε στο ίδιο αμάξι, με ποινή ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με οκτώ χρόνια για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία για τον βαρύτατο τραυματισμό του έτερου ομοεθνή του.
    Νωρίτερα η κα Παπακώστα ήταν καταπέλτης ζητώντας από το Δικαστήριο να καταδικάσει τον κατηγορούμενο για προσχεδιασμένο επαχθές έγκλημα δια ασήμαντη αφορμή και σε βάρος ομοεθνή του.Πάντως ακόμη και σήμερα ο δράστης αρνούνταν ότι ήταν αυτός που έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 35χρονο, χωρίς όμως να δείχνει συγκεκριμένα κάποιον άλλον και απαντώντας σε αυτούς που τον αποκαλούσαν δολοφόνο τόλμησε να ξεστομίσει ότι «κάποια μέρα όλοι θα λογοδοτήσουν στο Θεό».

    Το φονικό είχε γίνει κοντά στην πλατεία της Λιβαδειάς με έξι δράστες να έχουν στήσει ενέδρα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος άνδρας και ένας ακόμη φίλος του.Ακολούθησε άγριο ξύλο εωσότου ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος μαχαιρώσει δύο φορές στην κοιλιακή χώρα τον άτυχο 35χρονο. Νωρίτερα βέβαια όλοι μαζί, του είχαν καταφέρει απανωτά δολοφονικά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι με ότι είχαν μαζί τους, καθιστώντας τον ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.Μέχρι λιποθυμίας ήταν το ξύλο που είχε φάει επίσης και ο άνθρωπος που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, τον οποίο και άφησαν σχεδόν αναίσθητο (χρησιμοποίησαν σε βάρος του ακόμη και σιδηρολοστό), μπόρεσε ωστόσο να ακούσει την προτροπή κάποιου εκ των δραστών που είπε «πάμε τελείωσε»! Ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στο Δικαστήριο καθώς βρίσκεται πλέον στον Καναδά, η κατάθεσή του πάντως ήταν διαφωτιστική για το ρόλο όσων πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.
    Σημειώνουμε ότι για την υπόθεση αυτή, τρία ακόμη άτομα καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό σε 15 χρόνια κάθειρξης, με τον ένα εξ αυτών να παραμένει έως σήμερα στη φυλακή. Άλλα δύο άτομα αθωώθηκαν στο Εφετείο, ενώ κατηγορίες αντιμετώπιζε αρχικά και έβδομο άτομο που δεν αποδείχθηκε η ενεργή εμπλοκή του στη δολοφονική επίθεση.''

    και φυσικα κανεις τους δεν θα απελαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive