Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Αλεξανδρούπολη: Λαθρομετανάστες μπήκαν από τον Έβρο φορτωμένοι με χιλιάδες ναρκωτικά χάπια, για το "ψωμάκι" τους οι καημενούληδες


Χιλιάδες ναρκωτικά χάπια και ποσότητα χασίς εισήγαγαν στη χώρα δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μπήκαν παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου, μαζί με ομάδα λαθρομεταναστών. Πρόκειται για δύο ναρκέμπορους από τη Συρία, ηλικίας 24 και 26 ετών, οι οποίοι...

εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, να μεταφέρουν σε τσάντα που είχαν, πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 4.925 ναρκωτικά χάπια και μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 489 γραμμαρίων.  
Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive