Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Αυτή είναι η μοίρα σου Ερντογάν και λαέ της Τουρκίας ! Να προσκυνάτε μέσα στον μεγαλύτερο ναό της Ορθοδοξίας ! Της Κατερίνας Γεωργούλα

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Αυτή είναι η δύναμη του Χριστιανισμού της Ορθοδοξίας της Αγίας Σοφιάς ! Χαίρεστε, τι χαίρεστε ? Προδότες του εαυτού σας είστε της πατρίδας σας, της θρησκείας σας ! Οι αγιογραφίες δεν σβήνουν, δεν αποκρύπτονται!! Θα είναι πάντα εκεί να σας θυμίζουν πόσο αδύναμοι πόσο άδειοι άνθρωποι είστε χωρίς τα όπλα και το χρήμα σας ! Έτσι Τούρκε ....
Προσκύνα μεσα στην Αγιά Σοφιά, στον ναό της Ορθοδοξίας ..Τόσο αμόρφωτος είσαι που δεν σέβεσαι καν τον δικό σου Θεό ..και αυτή είναι η διαφορά μας ! Έλληνας σε τζαμί δεν θα προσκυνούσε ούτε με την βία .. θα έβρισκε τρόπο να αυτοκτονήσει ...Ευχαριστούμε Ερντογάν που έδειξες παγκοσμίως πια είναι η δύναμη της Αγιάς Σοφιάς, της Ορθοδοξίας του!
Katerina Georgoulia

8 σχόλια:

  1. Τζαμί στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη με τις “ευλογίες” του Υπουργείου Παιδείας – Εθνικιστής Τούρκος: “Η τουρκική σημαία μπορεί να ξανακυματίσει στην Ελλάδα”

    https://taxalia.blogspot.com/2020/07/blog-post_725.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''«Έξυπνος πατριωτισμός το τέμενος» αναφέρει ο Γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων.Ακόμη και μετά την κλιμακούμενη επιθετικότητα από την πλευρά της Άγκυρας, αρχικά με την έκδοση παράνομης NAVTEX στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά και με τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας, λίκνο της Ορθοδοξίας αλλά και του Χριστιανισμού εν συνόλω σε τζαμί, φαίνεται πως οι διαδικασίες για την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί άμεσα.Συγκεκριμένα, έως τα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία με τις προσφορές των σημαντικότερων διαγωνισμών να ανοίγουν από το Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα που έρχεται.
    Σύμφωνα με το flash.gr,
    https://www.flash.gr/greece/1661588/tzami-stin-athina-to-septemvrio-aytos-tha-einai-o-protos-imamis-eksypnos-patriotismos-leei-to-ypourgeio-paideias
    οι διαγωνισμοί δημοσιεύτηκαν στα τέλη Ιουνίου και προφανώς η επικείμενη λειτουργία του Τεμένους στην Αθήνα σε καμία περίπτωση δε σχετίζεται με την προκλητική απόφαση της Ερντογάν που έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις.Θα πρόκειται για τον πρώτο λατρευτικό χώρο που θα λειτουργεί υπό την αποκλειστική αιγίδα του Κράτους.Η διαγωνιστική διαδικασία από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις προσλήψεις (5 ορισμένου χρόνου σε πρώτη φάση) και τις προμήθειες υλικών καθώς επίσης και για τη μίσθωση χώρου για τη στέγαση της διοικούσας επιτροπής του τζαμιού φαίνεται να έχουν ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου κάποιες ημέρες πριν τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη.

    Κύκλοι της Κυβέρνησης σημειώνουν ότι «αυτή είναι η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα της Ευρώπης και στην οθωμανική Τουρκία που δεν σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες αντίθετα με την Ελλάδα».Το κήρυγμα θα γίνεται στην ελληνική γλώσσα, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις θα μπορεί να χρησιμοποιείται και η αγγλική. Η προσευχή θα γίνεται, όπως συμβαίνει στα τζαμιά όλου του κόσμου, στην αραβική ενώ δεν θα υπάρχει μιναρές.Σχεδόν απέναντι από το τέμενος βρίσκεται η Εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου.Γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων: «Έξυπνος πατριωτισμός το τέμενος»
    Ο Γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλαντζής αρθρογραφώντας χθες στην εφημερίδα Τα Νέα (τίτλος άρθρου «Ο δίκαιος αγώνας μας» αναφερόμενος στην τουρκική απειλή) γράφει μεταξύ άλλων για το πολιτικό σκέλος της προώθησης της λειτουργίας του Τεμένους στην Αθήνα:
    «Αν παρασυρμένοι από τον θυμό και τον πόνο αναγάγουμε σε πρότυπο τις σκέψεις και τις πράξεις μας τους Τούρκους τότε θα καταλήξουμε να τους μιμούμαστε και ως γνωστόν το πρωτότυπο είναι πάντα καλύτερο η απάντηση στη βαρβαρότητα στην επιθετικότητα και στον ρατσισμό των “λευκών Τούρκων” δεν είναι να γίνουμε πιο βάρβαροι πιο ρατσιστές, πιο τσαμπουκάδες.Η απάντηση είναι ο έξυπνος πατριωτισμός που εκκινεί από τα μεγάλα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Τη δημοκρατία, την συμμετοχή στην Ευρώπη, το ευρώ, τον πολιτισμό μας και το γενικό επίπεδο μόρφωσης του πληθυσμού μας.Έξυπνος πατριωτισμός σημαίνει να μην κάνουμε το λάθος στο οποίο μας σπρώχνει η Τουρκία δηλαδή να μη στραφούμε κατά του Ισλάμ είτε με συμβολικές αλλά άχρηστες και αυτοκαταστροφικές κινήσεις όπως η κατάργηση του κρατικού ισλαμικού Τεμένους Αθηνών είτε δαιμονοποιώντας τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας».''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζαμί στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη με τις “ευλογίες” του Υπουργείου Παιδείας – Εθνικιστής Τούρκος: “Η τουρκική σημαία μπορεί να ξανακυματίσει στην Ελλάδα”

    https://taxalia.blogspot.com/2020/07/blog-post_725.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Τούρκος εθνικιστής: «Στο μέλλον η τουρκική σημαία μπορεί να κυματίζει στην Ελλάδα»...Την ίδια ώρα, κύμα εθνικιστών Τούρκων, προκαλεί “συμβουλεύοντας” πως πρέπει να είναι πολύ προσεκτική η Ελλάδα, καθώς η τουρκική σημαία μπορεί ξανά να κυματίζει στο έδαφός της.Σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει η ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα», ο εθνικιστής ηγέτης του τουρκικού ακροδεξιού εθνοϊσλαμιστικού κόμματος «BBP» (Κόμμα Μεγάλης Ενότητας), Μουσταφά Ντεστιτζη και σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε:«Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του και στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Κάνοντας όμως αυτό, δεν πρέπει να μας προσβάλλει και να ταπεινώνει εμάς, δηλαδή την Τουρκία, τους Τούρκους και τους μουσουλμάνους. Την ποτισμένη όμως με το αίμα των ηρώων τούρκικη σημαία που αποτελεί σύμβολο της ανεξαρτησίας αυτής της πατρίδας, κανείς να μην έχει το θράσος και την αγένεια να την καίει.
    Σε πολύ εριστικούς τόνους, απειλεί πως “δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι όχι πριν από πολλά χρόνια, πριν από 200 χρόνια στα εδάφη εκεί κυμάτιζε η τουρκική σημαία. Στο μέλλον μπορεί πάλι να κυματίζει.Για αυτό τους συμβουλεύουμε να φέρονται υπολογίζοντας τις μέρες που θα έρθουν”.Αναρωτήθηκε επίσης γιατί στην Αθήνα δεν λειτουργεί τζαμί, λες και έχρισε κανείς τους Τούρκους προστάτες της μουσουλμανικής θρησκείας στην Ελλάδα:«Για παραπάνω από τετρακόσια χρόνια η Αθήνα ήταν υπό την οθωμανική κυριαρχία, γιατί δεν έχει τζάμι;», είπε.

    Ο Νεστιτζή αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό της Τουρκίας για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είπε:“Κάθε πολίτης της Τουρκικής Δημοκρατίας, κάθε Τούρκος και κάθε μουσουλμάνος πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για αυτό. Διότι όταν το 1453 κατακτήθηκε η Κωνσταντινούπολη η Αγία Σοφία ήταν ένα ερείπιο κτίριο και χάρη στις εργασίες και τις προσπάθειες των Τούρκων αρχιτεκτόνων με πρώτο τον Μιμάρ Σινάν, πήρε τη σημερινή του μορφή και προστατεύτηκε.”“Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να μας δώσουν μάθημα πολιτισμό ας δούνε πρώτα τη δική τους περιοχή. Άραγε πόσα από τα μνημεία του δικού μας πολιτισμού είναι σήμερα όρθια. Για παραπάνω από τετρακόσια χρόνια η Αθήνα ήταν υπό την οθωμανική κυριαρχία, γιατί δεν έχει τζάμι; Πού χάθηκαν εκείνα τα τζαμιά, μεντρεσέδες, χάνια και χαμάμ; Για αυτό κανείς να μην προσπαθεί να μας δώσει μάθημα”.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες τουρίστες «κατακλύζουν» την Τουρκία - Δεν «πτοούνται» από τις προκλητικές κινήσεις του Ερντογάν (φωτο)

    https://www.pronews.gr/travel/taxidia/900722_oi-ellines-toyristes-kataklyzoyn-tin-toyrkia-den-ptooyntai-apo-tis-proklitikes

    ''Οι συνεχείς προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το διάστημα αυτό φαίνεται ότι δεν πτόησαν τους Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι έσπευσαν μαζικά στην Τουρκία, με τις αφίξεις τους να καταγράφουν εντυπωσιακή αύξηση ενισχύοντας σημαντικά την τουρκική οικονομία.Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού στατιστικού ινστιτούτου, το 2019 οι Έλληνες επισκέπτες στην Τουρκία ανήλθαν σε 820.142 έναντι 665.351 την χρονιά του 2018 σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 23,4%. Μάλιστα, το 2018 οι αφίξεις των Ελλήνων τουριστών στην τουρκική επικράτεια είχαν ήδη αυξηθεί κατά 11,8% σε σχέση με το 2017. Συγκριτικά δε με το 2016, από τους 595.044 Έλληνες, οι οποίοι πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα, φτάσαμε στους 820.142 συμπατριώτες μας, οι οποίοι επισκέφτηκαν το 2019 τη γείτονα, δηλαδή 225.000 περισσότερες αφίξεις.

    Ενώ η Ελλάδα των 11 εκατομμυρών ενισχύει την τουρκική οικονομία με το συνάλλαγμα 820.142 τουριστών, από την Τουρκία με πληθυσμό 83 εκατομμύρια έφτασαν στην χώρα μας το 2019 συνολικά 783.918 επισκέπτες, σημαντικά λιγότεροι από τους 921.262 Τούρκους, οι οποίοι είχαν έρθει το 2017. Είναι χαρακτηριστικό πως το διάστημα 2016-2018 οι Έλληνες ξόδεψαν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για τα ταξίδια τους στην Τουρκία. Ιδιαίτερα για το 2018, το ύψος των χρημάτων που έδωσαν οι συμπατριώτες μας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στη γειτονική χώρα, κινήθηκε πέριξ των 120 εκατ. ευρώ με τη συγκεκριμένη δαπάνη να συγκαταλέγεται μέσα στις 3 υψηλότερες σε ετήσια βάση από το 2005 και μετά.

    Ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της τουρκικής οικονομίας με το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού να έχει επιδοθεί σε μία εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια τα τελευταία χρόνια προβάλλοντας την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές.Οι επισκέπτες στην Τουρκία είναι κυρίως μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων, οι οποίοι επιλέγουν all inclusive θέρετρα για να συνδυάσουν τις διακοπές τους με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και προστατευόμενα από την UNESCO μνημεία με πρώτο στη σχετική λίστα την Αγία Σοφία, πριν φυσικά την μετατροπή της από μουσείο σε τζαμί την προηγούμενη εβδομάδα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσίευμα-σοκ: ”Τουρκική εταιρεία θα προμηθεύσει με drone τις Ελληνικές ΕΔ!”

    https://taxalia.blogspot.com/2020/07/drone.html (αν αληθευει υπαρχει και πιο κατω,φαινεται ο πατος δεν εχει τελειωμο:

    ''Θα απαντήσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Eδώ και λίγα λεπτά έχουμε χάσει την ”γη κάτω από τα πόδια μας” και θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα ψέμα.Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της ”γειτονικής” χώρας, ”οι Ελληνικές ΕΔ θα παραλάβουν 50 drone από τουρκική ιδιωτική εταιρεία!’‘Αναλυτικά:
    ‘‘Ο Remuva Başbuğ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αμυντικής βιομηχανίας Assuva, δήλωσε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει drone υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.
    Πριν λίγο καιρό υπογράψαμε συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας. Η Αθήνα θα παραλάβει 50 drone. Tα δύο πρώτα drone που στείλαμε δοκιμάστηκαν με επιτυχία από τις Ελληνικές ΕΔ.Τα συγκεκριμένα drone έχουν ως κύρια αποστολή τους, τους τομείς της έρευνας και διάσωσης αεροσκαφών, την ανίχνευση υπόγειων αποθηκών, την αναζήτηση ζωντανών ή άψυχων σωμάτων που βρίσκονται στο δάσος.”

    Ισχύει αυτό που δημοσιεύουν οι Τούρκοι; Με μία μικρή έρευνα που έκανε το Πενταπόσταγμα, πράγματι, αυτή η εταιρεία και υφίσταται και διατηρεί φυσικά δικό της site και σελίδα στο facebook.Μάλιστα στο facebook διαφημίζουν και το εν λόγω δημοσίευμα όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.Εμείς δεν θα προχωρήσουμε ακόμα σε κάποια σκληρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης. Θέλουμε μία απλή επιβεβαίωση. Ισχύει, ή όχι το εν λόγω δημοσίευμα; Ως γνωστόν οι Τούρκοι κάνουν προπαγάνδα συνεχώς, όμως μας προβλημάτισε το γεγονός ότι η ίδια η εταιρεία διαφημίζει την συμφωνία.
    Ακόμα και να είναι τα καλύτερα drone της αγοράς, πρόκειται για ένα τεράστιο ατόπημα. Η συγκεκριμένη εταιρεία πράγματι είναι ιδιωτική και δεν έχει σχέση με το τουρκικό κράτος, δηλαδή δεν το προμηθεύει με κάποιο σύστημα μέχρι στιγμής, καθώς ως γνωστός η Aselsan και η Bayraktar είναι οι κύριοι παίχτες της αγοράς στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.''

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    Τουρκικός Τύπος: Ο ελληνικός Στρατός αγοράζει τουρκικά drones

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/901321_toyrkikos-typos-o-ellinikos-stratos-agorazei-toyrkika-drones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάτρα: Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί που θα ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/900936_patra-synelifthisan-4-allodapoi-poy-tha-taxideyan-me-plasta

    ''Στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουλίου, στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 58, 38, 25 και 25 ετών.Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε επιβατηγό πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος και οι δύο 25χρονοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τη συνέργεια του 58χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί τους, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.''

    Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών τα ξημερώματα – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ) ...Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών - Ένας τραυματίας

    http://www.thestival.gr/society/police/item/537960-thessaloniki-aimatiro-epeisodio-metaksy-allodapon-ta-ksimeromata-enas-traumatias-foto (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες)
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/900958_entasi-sti-thessaloniki-aimatiri-symploki-allodapon-enas

    ''Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Ολυμπίου Γεωργάκη και Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.Από το επεισόδιο τραυματίστηκε ένας 38χρονος Πακιστανός.Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο Thestival από το επεισόδιο:...
    Υπενθυμίζεται πως ένταση προκλήθηκε και πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκης, όπου ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε μάλιστα, προχωρήσει, και σε αρκετές προσαγωγές για το περιστατικό.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεσσαλονίκη: Άγριες συμπλοκές Πακιστανών στο Πάρκο των Εθνών

    http://makpress.blogspot.com/2020/07/blog-post_392.html (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και την φωτογραφια)

    ''Συνεχίζονται τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες, με τους κατοίκους να βρίσκονται κυριολεκτικά “στα κάγκελᔨφοβούμενοι για τις ζωές τους.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr χθες Τρίτη 01:00 τα ξημερώματα, το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώθηκε για επεισόδια στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου πλησίον του Πάρκου των Εθνών στη Θεσσαλονίκη. Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) να προχωρούν σε μαζική επέμβαση προκειμένου να “διαλύσουν” το συγκεντρωθέν πλήθος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η περιοχή είχε γίνει κυριολεκτικά “ρινγκ”, με πάνω από δέκα άτομα να εμπλέκονται σε σοβαρά επεισόδια. Με αστραπιαίες ενέργειες, κατάφεραν να διαλύσουν τις συμπλοκές και να περάσουν χειροπέδες σε πέντε άτομα. Όπως τονίζουν στο Securitynews.gr αστυνομικές πηγές, “Τα άτομα ήταν Πακιστανικής καταγωγής και ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς κατόρθωσαν να τραυματίσουν σοβαρά άτόμο επίσης πακιστανικής καταγωγής”. Να σημειωθεί, ότι η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων, με δύο άτομα να αναγνωρίζονται εν τέλει από τον αδελφό του θύματος. Οι συλληφθέντες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ Λευκού Πύργου, όπου και παραμένουν κρατούμενοι, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος ...''

    Μόρια: Χειροπέδες σε έναν ακόμη Αφγανό για τη δολοφονία του 21χρονου

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/901030_moria-heiropedes-se-enan-akomi-afgano-gia-ti-dolofonia-toy

    ''Χειροπέδες σε έναν ακόμη Αφγανό, που συμμετείχε στη σφαγή του 21χρονου ομοεθνή του πέρασαν οι αρχές. Ο 18χρονος αλλοδαπός κρυβόταν μέσα στον χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης αναζητούν και τον τρίτο δράστη της δολοφονίας, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.Ο 18χρονος αλλοδαπός είχε ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή του μαζί με άλλους δυο Αφγανούς στην επίθεση εναντίον του 21χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός αφού δέχθηκε μαχαιριές σε όλο του το σώμα.
    Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στη Μυτιλήνη ένας 19χρονος.Οι δυο νεαροί που διαβιούν στο ΚΥΤ της Μόριας έχουν οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα από κοινού, η οποία περιλαμβάνει και τον αναζητούμενο ομοεθνή τους. Ωστόσο, το κίνητρο του φονικού παραμένει αδιευκρίνιστο.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαλαμίνα: Πέντε συλλήψεις αλλοδαπών για λαθρεμπόριο τσιγάρων

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/900546_salamina-pente-syllipseis-allodapon-gia-lathremporio

    ''Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταλήξουν πέντε αλλοδαποί που συνελήφθησαν από την αστυνομία της Σαλαμίνας για λαθρεμπόριο τσιγάρων.Στην κατοχή τους καθώς και σε εγκαταλελειμμένο όχημα βαν, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, που φέρονται ότι χρησιμοποιούσαν για την προσωρινή αποθήκευση των τσιγάρων, μέχρι να τα διαθέσουν στην παράνομη αγορά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 210 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.Περαιτέρω σε δύο αποθήκες, σε περιοχές της Σαλαμίνας, όπου αποθήκευαν ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.333 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.''

    Ετοιμάζεται η δομή αλλοδαπών από τον δήμο Αθηναίων

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/900547_etoimazetai-i-domi-allodapon-apo-ton-dimo-athinaion

    ''Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζει τη δημιουργία ειδικής δομής για τη προσωρινή στέγαση των αλλοδαπών που μεταφέρονται από τα νησιά. Στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος πρόβλημα παραμονής και διαμονής στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, Μελπομένη Δασκαλάκη.
    Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουνίου είχε υπάρξει μαζική παρουσία αλλοδαπών στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ είχε ακολουθήσει επιχείρηση προκειμένου να πεισθούν οι συγκεντρωμένοι να μεταφερθούν σε δομή στον Ελαιώνα.''

    Τελεσίγραφο κυβέρνησης σε ιδιοκτήτες γης για επέκταση Μόριας: Ή μας δίνετε τα κτήματά σας κοψοχρονιά ή τα επιτάσσουμε

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/901033_telesigrafo-kyvernisis-se-idioktites-gis-gia-epektasi-morias-i

    ''Στην επέκταση του ΚΥΤ της Μόριας προχωράει η Κυβέρνηση κι έστειλε τελεσίγραφο στους ιδιοκτήτες γης των γύρω περιοχών για παραχώρηση των κτημάτων τους σε αστείες τιμές είτε επίταξη!Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είχαν συναντήσεις με περίπου 20 ελαιοκτηματίες της ευρύτερης περιοχής (πέριξ του ΚΥΤ), για τη μίσθωση των κτημάτων τους έναντι 160 ευρώ το στρέμμα.Από τη συγκέντρωση των ιδιοκτητών, ήδη υπήρξαν περίπου 10 στον αριθμό που συμφώνησαν να προχωρήσουν στην παραχώρηση των κτημάτων τους στο Κράτος, στον έλεγχο του ΚΥΤ. Όσοι δε, διαφώνησαν με τον ενοικιασμό των κτημάτων τους, ειπώθηκε πως θα υπάρξει επίταξη άνευ αποζημίωσης.

    Όπως αποκάλυψε και χρήστη του Facebook μόνιμος κάτοικος της περιοχής:
    «Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε χτες. Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 160 ευρώ το στρέμμα. Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση.Στόχος η δημιουργία της κλειστής (εδώ γελάμε) υπερδομής – τέρας των 250 στρεμμάτων. Οι τοπικοί άρχοντες προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν τίποτα, στον τοπικό τύπο επίσης σήμερα δεν αναφέρεται το παραμικρό».''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατέληξε η 83χρονη που φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού από 40χρονο Πακιστανό

    https://www.capital.gr/epikairotita/3470972/katelixe-i-83xroni-pou-feretai-na-eixe-pesei-thuma-biasmou-apo-40xrono-pakistano

    '' Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, η 83χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμού από έναν 40χρονο Πακιστανό.
    Το περιστατικό είχε συμβεί στις 20 Ιουνίου. Τότε μία γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη, την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο Πακιστανό ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. Μετά την εξέλιξη αναμένεται να αλλάξουν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν.''

    · → κριμα για την γιαγια θα ειχε γλιτωσει,
    για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,ο βρωμοπακιστανος οχι μονο ειχε ξανα απασχολησει και ξανα συλληφθει στο παρελθον για υποθεση ναρκωτικων και ποιος ξερει σε τι αλλες παρανομες δραστηριοτητες εχει εμπλακει αλλα ειχε συλληφθει τον μαρτιο του 2019 για αποπειρα βιασμου της ιδιας ηλικιωμενης γυναικας,
    θα πηγε φυλακη για ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας(και αν πηγε τελικα και ποτε) και μετα ομορφα και ωραια τον αφηναν απλα ελευθερο και απλα του επεβαλαν δηθεν περιοριστικους ορους που φυσικα και αυτους τους ειχε παραβιασει με αποτελεσμα να συνεχιζει την παραβατικη του δραση του και εργο και να ξανασυλληφθει και παλι για αγριο ξυλοδαρμο και βιασμο ηλικιωμενης γυναικας με αποτελεσμα να καταληξει η γιαγια συνεπεια αυτης της αγριας και σκληρης επιθεσης που δεχτηκε!!!
    δυστυχως μπλεξαμε με ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,

    τον αφησαν απλα ελευθερο και μιλαμε για εναν επικινδυνο εμπορο ναρκωτικων που σκορπιζε τον θανατο στα παιδια μας οπου αποδειχτηκε επιπλεον οτι ειναι ενας επικινδυνος κακοποιος, ενας επιδοξος και επικινδυνος βιαστης,και ποιος ξερει σε τι αισχρες πραξεις εχει προβει κατα το παρελθον κατα αλλων γυναικων με τα αρρωστα-βρωμομυαλα που κουβαλανε ολα αυτα τα λαθροκουπιδια,
    σχεδον καθολου φυλακη(ισως και καθολου)και εξω με περιοριστικους ορους ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,αντι να τον χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive