Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ – ΣΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ – ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ]

ΦΩΤΟ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
Σοκ στο Πανελλήνιο από τη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου....
 Οι προθέσεις των δύο – τελικά – δραστών δεν ήταν απλά να τον εκφοβίσουν αλλά να τον δολοφονήσουν έξω από το ίδιο του το σπίτι.
foto&araxninew
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στ. Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.
Φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες με τον Στέφανο Χίο αιμόφυρτο να αναβλύζει το αίμα από τον λαιμό του λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του:
MAK2

MAK1
Σώθηκε από θαύμα
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ, η κατάσταση του Στέφανου Χίου είναι ελεγχόμενη ενώ οι γιατροί μιλούν για θαύμα καθώς από καθαρή τύχη οι σφαίρες δεν έπληξαν ζωτικά όργανα.
Δείτε τον δημοσιογράφο μέσα από την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου:
mak5 mak4
ΚΟΙΝΟΠΟ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive