Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μαστουρωμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν στην Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο και τον τραυμάτισαν

Επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν λίγη ώρα στην πρωτεύουσα της Σάμου και με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο και λαθρομετανάστες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αστυνομικών προσπάθησε να απομακρύνει από κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας της Σάμου...
αλλοδαπούς  οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ - ναρκωτικών και προς στιγμή φάνηκαν να υπακούουν στις συστάσεις των αστυνομικών.
Στην συνέχεια όμως επέστρεψαν στο σημείο  και την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου  τυχαία περνούσε από το σημείο και τους είδε να ενοχλούν λεκτικά μια κοπέλα με ένα καροτσάκι.
Ο ίδιος αντέδρασε επιπλήττοντας τους  και οι αλλοδαποί του επιτέθηκαν εκσφενδονίζοντας του ακόμη και άδεια μπουκάλια.
Ο δήμαρχος δεν πτοήθηκε και  προσπάθησε να τους απομακρύνει και με αποτέλεσμα ένα μικρό τραυματισμό του στην προσπάθεια του αυτή .
Ευτυχώς ο δήμαρχος είναι καλά στην υγεία του .

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ διὰ τὴν νῆσον ἡ ὁποία καθ ὅλη τὴν διάρκειαν τοῦ '21 ἐκράτησε τοὺς Τούρκους μακρὰν μετὰ ἀπὸ τέσσερις διαδοχικὰς προσπάθεάς των νὰ τὴν πατήσουν. Οἱ σημερινοὶ ἀνάξιοι ἀπόγονοί των φέρνουν οἱ ἴδιοι τὸν Τοῦρκον εἰς τὴν νῆσον των! Ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive