Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Πιάσαμε πάτο αδέλφιααα!! Ο Απόλυτος ξεπεσμός! Σοκάρουν οι φωτογραφίες Ελληνίδων που ξεγυμνώνονται μπροστά στα μάτια περαστικών για λίγα.. ευρώ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Πιο κάτω δεν έχει! 
Ο απόλυτος ξεπεσμός νεαρών Ελληνίδων, οι οποίες δεν διστάζουν να ξεφτιλιστούν εκθέτοντας τα ολόγυμνα κορμιά τους στον φωτογραφικό φακό σε δημόσια θέα στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας...
και μάλιστα σε ώρες αιχμής για να κερδίσουν λίγα ευρώ, δείχνει την κατρακύλα που έχει πάρει για τα καλά η ελληνική κοινωνία!
Όπως αποκαλύπτεται από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», οι ανεγκέφαλες νεαρές προκαλούν βάναυσα το κοινό αίσθημα καθώς ξεγυμνώνονται ανερυθρίαστα σε δρόμους και πάρκα της Αθήνας, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την παρουσία μικρών παιδιών, γονιών, ηλικιωμένων, εργαζομένων που τις παρακολουθούν εμβρόντητοι να κάνουν… στριπτίζ μπροστά στα μάτια τους!
Οι εικόνες της ντροπής, διακινούνται ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου, που πληρώνουν προκειμένου να δουν τις ξετσίπωτες νεαρές σε «επικίνδυνες» γυμνές αποστολές σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.
Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες  τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ξεβρακώνονται σε ώρες αιχμής, προσβάλλοντας τη δημόσια αιδώ, αδιαφορούν για τον αν θα σκανδαλίσουν με τα γυμνά κορμιά τους περαστικούς, οικογένειες που κάνουν τη βόλτα τους, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους που βγήκαν να πάρουν τον αέρα τους.
Δεν διστάζουν μάλιστα να ξεγυμνωθούν μέρα μεσημέρι στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, στο Μοναστηράκι, σε εμπορικά κέντρα, πάρκα ακόμη και εργοτάξια! Ολα αυτά γίνονται με το φως της ημέρας και σε ώρα αιχμής. Και μέσα σε όλα αυτά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψη αστυνομικών που περιπολούν ή σεκιουριτάδων για να τις μαζέψουν

4 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα!!! Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για μοντάζ.
    Είναι δυνατόν να συμβαίνει δημόσια και να μην συλλαμβάνονται;;;

    Αίσχος χιλιάδες φορές αν συμβαίνει!!!

    Πώς δεν έχουν ακόμα συλληφθεί για το έγκλημα της προσβολής της δημόσιας αιδούς;;;;

    Αμεση η ανάγκη για αυστηροποίηση του νόμου περι προσβολής της δημόσιας αιδούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ, ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΛΙΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΙΣ FEMEN ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ), ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ...ΚΡΙΜΑ.... ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/108918494_1966527690146132_8019643153972028509_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=ca434c&_nc_oc=AQmDBMZyrH32XdK5fU0YTuYoVq02YpwbQuXc6u0rzfZWb9v8tvbOL1thCGsbCCqybVk&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=d0f742f9fcb279df83368a9acdf2e52a&oe=5F2EFB6F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τις τακτοποιησουν καταλληλα κι υστερα θα τις αξολοθρευσουν οι επενυται εκ αφρασιας , να ειναι σιγουρες οι τρσουλαριες γι`αυτο !
    Μερικες μαλιστα κυκλοφορουν αγκαζε με τον λαθροεισβολεα υπερηφανε ςπου επιτελους καταφεραν και βρηκαν εναν γ-μια μεσα στη μπαζολια μυαλου και σωματος τους.
    Θυμηθειτε οτι η γυναικα διατηρει την ιδιοτητα αυτη της εκπορνευσης και ειναι ενας διαβολος που δεν δισταζει να κανει τα παντα προκειμενου αν γεμισει με τσουτσουνες το ρπαμα της.
    Ολη η βαση του σατανισμου στο αιδοιο βασιζεται το οπιο ο φαλλος του σατανα εκμεταλλευεται, οπως φυσικα και την πισω πορτα των π-στηδων..Πληρης η καταπτωση του αμποτε ανθρωπινου ειδους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive