Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ο Τραμπ επικρίνει εμπειρογνώμονες υγείας και κέντρα ασθενειών των ΗΠΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ επικρίνει εμπειρογνώμονες υγείας και κέντρα ασθενειών των ΗΠΑ
Δρ. Ο Anthony Fauci (R), διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump στο Daily Coronavirus Task Force Briefing στο Λευκό Οίκο στις 22 Απριλίου 2020 στην Ουάσιγκτον, DC. Ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει επικριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο από πολιτικούς και γενικά μέσα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης της κορώνας.... Οι εντάσεις μεταξύ του προέδρου και του επικεφαλής της επιδημίας αναφέρονται τώρα και πάλι....
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει επικρίνει ειδικούς στην κυβέρνησή του και τα επιδημικά κέντρα των ΗΠΑ στο CDC στο Διαδίκτυο στο πλαίσιο αναφορών για αυξανόμενο αριθμό ευρημάτων από θετικά αποτελέσματα. Τη Δευτέρα, έστειλε ένα μήνυμα από τον οικοδεσπότη της συνομιλίας και της εκπομπής παιχνιδιών Chuck Woolery, ο οποίος ισχυρίστηκε:
Τα πιο εξωφρενικά ψέματα αφορούν το COVID-19. Όλοι ψεύδονται. Το CDC, τα μέσα ενημέρωσης, οι Δημοκρατικοί, οι γιατροί μας, όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι από τους οποίους πρέπει να εμπιστευτούμε.
Σε ένα άλλο retweet, ο Τραμπ έστειλε μια δήλωση τον Απρίλιο στους 83 εκατομμύρια οπαδούς του ότι ο κυβερνητικός σύμβουλος και ειδικός για την επιδημία Anthony Fauci θα επέτρεπε μόνο αγορές με ταυτότητα.
Ερωτήσεις στο γραφείο του Προέδρου των ΗΠΑ για το αν ο Τραμπ θεωρούσε το CDC ψεύτης και ο Φάουι ήταν αρχικά αναπάντητες. Ο Fauci είχε πει πριν από μήνες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να εκδώσουν πιστοποιητικά ασυλίας στο μέλλον. Οι εντάσεις μεταξύ του εμπειρογνώμονα για την ασθένεια και του προέδρου έχουν αυξηθεί πρόσφατα. Ο Fauci είπε στους Financial Times την περασμένη εβδομάδα ότι δεν είχε ενημέρωση με τον Trump για δύο μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο, το Προεδρικό Γραφείο δημοσίευσε μια λίστα με τις δηλώσεις του Fauci από τις πρώτες μέρες της κρίσης της Κορώνας, οι οποίες αργότερα θα αποδείχθηκαν λάθος. Ο Fauci είναι γνωστός στον πληθυσμό των ΗΠΑ μέσω κρατικών συνεντεύξεων τύπου.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι Ηνωμένες Πολιτείες πλήττονται περισσότερο από την κρίση της κορώνας παγκοσμίως. Ο Τραμπ θέλει να περάσει τη χώρα από την κρίση όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα, έτσι ώστε η οικονομία να αναπτυχθεί ξανά έντονα μετά την ύφεση. Ο Τραμπ είναι έτοιμος για επανεκλογή τον Νοέμβριο.
rt / Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive