Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Έλληνα Τα Βλέπεις Αυτά ; Εντολή Στα Ελληνικά ΜΜΕ Να Μην Δείξουν Τίποτα! Σέρβοι Διαδηλωτές Μπούκαραν Στο Κοινοβούλιο. ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνα Τα Βλέπεις Αυτά ; Εντολή Στα Ελληνικά ΜΜΕ Να Μην Δείξουν ...
ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΧΘΕΣΑυτό που έγινε στην Σερβία, στην Ελλάδα δεν έγινε ούτε εποχής Μνημονίων,ούτε εποχής Δημοψηφίσματος, που το ‘ΟΧΙ το έκαναν Ναι, ούτε εποχής capital control στις τράπεζες, καλά για την Συμφωνία των Πρεσπών ας το ξεχάσουμε!..

Φαίνεται πως ο Έλληνας έχει γίνει ο πιο ελεγχόμενος Λαός, και καθοδηγούμενος από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ακολουθεί πιστά τις προσταγές της εκάστοτε Δουλοπρεπής Ελληνικής Κυβέρνηση, κάτω από τις εντολές των Δανειστών μας!
Ένα μόνο σκεφτείτε, οτι η πλειοψηφία των Μακροχρόνιων Ανέργων, δέν έχει πάρει ούτε Μισό Ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, και ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης τους Αποκαλεί ως Φοροφυγάδες!
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι θα επιβάλει νέα αυστηρότερα μέτρα, με lockdown σε διάφορες περιοχές της Σερβίας, συμπεριλαμβανομένου και του Βελιγραδίου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λόγω του αυξανόμενου αριθμού μολύνσεων από κορονοϊό!
Μετά τη δήλωση του Βούτσιτς, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να συγκεντρώνονται μπροστά από το κοινοβούλιο στην κεντρική πλατεία του Βελιγραδίου, και να αντιδρούν με άγριες προθέσεις, με το εξαγριωμένο πλήθος που μαστίζεται από ανεργία, και το φάσμα της πείνας και φτώχειας να απειλεί όλα τα Λαϊκά κοινωνικά στρώματα, λόγο τον συνεπειών του lockdown, και της ανύπαρκτης Κρατικής βοήθειας, οι διαδηλωτές σαν μαινόμενοι ταύροι, έσπασαν μια πόρτα, και μπήκε στο κτίριο του κοινοβουλίου, φωνάζοντας Ελευθερία!

Εδώ το Βίντεο
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive