Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Κώστας Μπακογιάννης: «Οι ζαρντινιέρες είναι σχεδιασμένες να αντέξουν ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου»."Είναι και αντι-γκράφιτι" είπε αυτός, τι λένε όμως οι φωτο; ΒΙΝΤΕΟ


xardinires-0
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣΟι ζαρντινιέρες τελικά και καλώς καθαρίστηκαν, όμως σίγουρα δεν είναι αντι-γκράφιτι, ΟΥΤΕ "άτρωτες" με την έννοια ότι η μπογιά βγαίνει πολύ εύκολα, ίσως μόνο με νερό ή με ένα σφουγγάρι.
Συνθήματα Γέμισαν οι «Αντιγκράφιτι» Ζαρντινιέρες του Μεγάλου ...
 Η μπογιά από το σπρέι στην προκειμένη περίπτωση δεν βγήκε εύκολα, αλλά αφού προηγουμένως υπάλληλοι του δήμου πέρασαν τα βαμμένα σημεία με πινέλο εμποτισμένο με graffiti remover....

  
Τι είναι το graffiti remover; 
Πρόκειται για ένα υλικό, το οποίο διαθέτουν σχεδόν όλες οι εταιρείες χρωμάτων και είναι ακριβώς αυτό που χρησιμοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων στις πολλές επιχειρήσεις αντι-γκράφιτι που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες σε όλη την πρωτεύουσα.  
«Είναι σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να ξεβάψουν τα νύχια τους», δηλ.το γνωστό Ασετόν μας είπε χαρακτηριστικά ένας υπάλληλος του δήμου Αθηναίων που συμμετείχε στον καθαρισμό όταν τον ρωτήσαμε να μας πει τι ακριβώς είναι αυτό το υγρό που χρησιμοποιείται.  
Μεγάλη η προσπάθεια των υπάλληλων του δήμου να επιστρέψουν οι ζαρντινιέρες στην αρχική τους κατάσταση.  Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο σχετικό video, ο καθαρισμός έγινε μόνο κι αφού προηγουμένως η μπογιά περάστηκε με το ειδικό graffiti remover.
Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε και σχετικό post στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive