Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Σοβαρό ατύχημα στην Κηφισιά: Οκτώ τραυματίες, εκτροχιάστηκε τρένο του ΗΣΑΠ. ΣΤΑΣΥ: "ΓΛΥΣΤΡΙΣΕ" Το τρένο !! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποβάθρα ΗΣΑΠ
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στον σταθμό Κηφισιά του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ ατόμων. 

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κηφισιά, όπου οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, κατόπιν εκτροχιασμού συρμού του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ)....
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο μηχανοδηγός δεν έκοψε ταχύτητα, όπως έπρεπε, κατά την είσοδο του συρμού στην αποβάθρα του σταθμού.
Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να προσκρούσει σε τοιχίο και να υπάρξει εκτροχιασμός ενός εκ των βαγονιών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
ektroxiasmos-trenoy-kifisia
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον οκτώ ελαφρά τραυματίες.
Η ΣΤΑΣΥ για το συμβάν
Οι «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» αναφέρουν ότι «στις 12.15 ο συρμός λόγω της ολισθηρότητας εξαιτίας της βροχής, προσέκρουσε με μειωμένη ταχύτητα στον προσκρουστήρα στο τέλος της γραμμής στο σταθμό της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 9 επιβάτες. Η κυκλοφορία στη γραμμή 1 διεξάγεται κανονικά. Δεν πρόκειται για εκτροχιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive