Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΣΟΚ έξω από εκκλησίες! Δείτε πως οι κουκουλοφόροι χλευάζουν ακόμα και μητέρες με παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

blm
Εποχή των πρώτων σοβιέτ... Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ασφυκτική για τους Αμερικανούς, καθώς το κίνημα των κουκουλοφόρων του Black Lives Matter μέρα με την μέρα ισχυροποιείται....
  Οι νέες εικόνες που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι έξω από εκκλησία, όπου αριστεριστές παρενοχλούν πιστούς που θέλουν να εκκλησιαστούν.  Το πρώτο βίντεο δείχνει κουκουλοφόρους να εξέρχονται εκκλησίας φωνάζοντας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ξεσπά καυγάς. Ευτυχώς, δύο αστυνομικοί επιβάλλουν την τάξη, με τους αριστεριστές αν αποχωρούν «ειρηνικά». Μπορείτε να φανταστείτε όμως τι θα συμβεί στο μέλλον, αν οι αστυνομικοί εγκαταλείψουν τα πόστα τους, όπως συνέβη, για παράδειγμα στο Seeatle.   


Στο δεύτερο βίντεο, μία μητέρα μαζί με τα τρία παιδιά της, χλευάζεται από τους κουκουλοφόρους, έξω από την εκκλησία, επειδή θέλει να μπει μέσα.  «Γιατί φέρνεις ένα μωρό στην εκκλησία», φωνάζει οργισμένος με ντουντούκα ένας «διαδηλωτής», ενώ αμέσως μετά όλοι μαζί ξεκινούν αν φωνάζουν «σώστε αυτά τα παιδιά»!  Ποιός να τα σώσει δηλαδή και από τι; Να τα πάρουν από την οικογένειά τους;  Μόλις η μητέρα με τα παιδιά της ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι κουκουλοφόροι θέλουν αν την ακολουθήσουν, αναγκάζοντας τους άντρες πιστούς να τους κλείσουν στον δρόμο  για να προστατεύσουν την μητέρα. Οι αριστεριστές τότε τους βάζουν τις ντουντούκες στο αυτί και φωνάζουν!  
οί.
Απίστευτες εικόνες, οι οποίες παραπέμπουν στην εποχή των πρώτων σοβιέτ, όταν οι κομμουνιστές ενοχλούνταν από την χριστιανική πίστη και μόλις άρπαξαν την εξουσία, ξεκίνησαν οι διωγμοί.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive