Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Μας ΡΕΖΙΛΕΨΕ. ΕΜΕΙΣ στον καναπέ κι ο Σαλβίνι αγωνίζεται για ΕΜΑΣ στους δρόμους!! Σαλβίνι: Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία – Έκανε διαδήλωση έξω από το τουρκικό προξενείο στο Μιλάνο

Σε διαδήλωση οπαδών της Λέγκα κατά της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί πρωτοστάτησε τη Δευτέρα ο Ματέο Σαλβίνι.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "SALVINI PREMIE DIFENDIAMO SANTA SOFIA! PRESIDIO LEGA AL CONSOLATO TURCO CON MATTEO SALVINI LUNEDÌ 13 LUGLIO, ORE 17:00 Via Antonio Canova, 36 Milano @LEGAMILANO"
 Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης έξω από το τουρκικό προξενείο στο Μιλάνο ήταν η φράση «κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία»..
«Δεν μπορεί να επιτρέπουμε στον ισλαμικό φανατισμό και το τουρκικό καθεστώς να σβήσει αιώνες ιστορίας, ελευθερίας και δικαιωμάτων. ..
Ελπίζουμε ότι η διεθνής κοινότητα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία γεμίζει με εκατομμύρια την Τουρκία, θα αντιδράσουν» είπε ο Σαλβίνι και πρόσθεσε:
«Με το να σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι, ρισκάρουμε να βρούμε ξαφνικά ένα τζαμί στη θέση του Ντουόμο. Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σαλβίνι εκφράζει δημόσια την έντονη διαφωνία του με την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς το Σάββατο είχε γράψει στο twitter: «Η Τουρκία, την οποία κάποιοι θα ήθελαν να εντάξουν στην Ευρώπη, μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Επιβεβαιώνεται ότι η προπέτεια ενός κάποιου Ισλάμ, είναι ασύμβατη με τις αξίες δημοκρατίας, ελευθερίας και ανοχής της Δύσης».

protothem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive