Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τα λόγια του Σόρος και του Κίσινγκερ – To el.gr είχε προλάβει τις εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

kisinger kai soros gia tramp
Έστειλαν τον Τραμπ μέχρι και σε καταφύγιο... «Θεωρώ πως η κυβέρνηση Τραμπ συνιστά κίνδυνο για τον κόσμο. Ωστόσο, την θεωρώ ως ένα προσωρινό φαινόμενο, το οποίο θα εξαφανιστεί το 2020 (αμερικανικές εκλογές Νοεμβρίου) ή νωρίτερα (πριν τις εκλογές)».   Αυτά είχε δηλώσει ο Τζορτζ Σόρος το 2018...
όπως είχαμε ενημερώσει στις 10 Μαΐου από το Νταβός της Ελβετίας, στο μέρος που οι παγκοσμιοποιητές μαζεύονται κάθε χρόνο, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την προώθηση των διεθνιστικών πολιτικών ανά τον κόσμο.

Όπως βλέπουμε από την δήλωση του Σόρος, ο οποίος στηρίζει την Αριστερά και στην Ελλάδα καθώς και μικρά δεξιά κόμματα, τα οποία κόβουν ψήφους από την Κεντροδεξιά, ευνοώντας την επάνοδο των αριστερών στην εξουσία, τουλάχιστον μέχρι το 2020 ο Τραμπ πρέπει να φύγει.  Τι βλέπουμε τώρα στις ΗΠΑ;  Έχουν ξεσπάσει «διαδηλώσεις» με πλιάτσικα και λεηλασίες σε όλες τις ΗΠΑ, με αφορμή τον θάνατο Αφροαμερικανού, αλλά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση του Ν.Τραμπ στον Λευκό Οίκο.  Τις τελευταίες ώρες δε επίκεντρο των επεισοδίων έγινε η Ουάσινγκτον και συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από τον Λευκό Οίκο.  

Για αρκετή ώρα, ταραχοποιοί πολιορκούσαν τον Λευκό Οίκο σημαίνοντας «κόκκινο συναγερμό» στην φρουρά του κτηρίου και στέλνοντας τον Τραμπ στο καταφύγιο!   Τι λένε φωνές στις ΗΠΑ;  Πως οι αναρχοασιστεροί και συμμορίτες βασίζονται στην χρηματοδότηση από τον Τζορτζ Σόρος (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).  Άλλωστε, ο δεξιός Τραμπ -όπως και ο Πούτιν- αποτελεί κίνδυνο, όχι φυσικά για τον πλανήτη, αλλά για την αριστερόστροφη παγκοσμιοποίηση, στην οποία έφραξε τον δρόμο, ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.  Κίσινγκερ  Ο πιο μετριοπαθής στις δηλώσεις του, Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος σφάζει με το «γάντι», είχε αφήσει να εννοηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, πως η κυβέρνηση Τραμπ δεν αποκλείεται να διαλυθεί, αφού της δοθεί πρώτα χρόνος να δείξει τι μπορεί να κάνει:  Είχε δηλώσει το 2016 για τον Αμερικανό Πρόεδρο, με άκρως διπλωματικό τρόπο:  «Νομίζω πως πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία να αναπτύξει τους θετικούς στόχους που μπορεί να έχει και να συζητήσουμε τους στόχους αυτούς. Έχουμε περάσει μέσα από πολλές δεκαετίες την διάλυση ανίκανων κυβερνήσεων. Αυτό ίσως συμβεί ξανά! Αλλά δεν πρέπει να πάρουμε αυτόν τον δρόμο και δεν πρέπει να καταλήξουμε εκεί. Αυτή είναι η γενική μου άποψη».  Η ευκαιρία μάλλον δόθηκε και τώρα έπεται η διάλυση – Δείτε το βίντεο από το 3.33 στο παρακάτω βίντεο.  Αυτά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive