Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Θες ΚΙ άλλο; ΠΑΡΕ: Ο SHAYNE Hunter καθιέρωσε το ακραίο αριστερό και βίαιο κίνημα Antifa στην Αυστραλία. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο άντρας του Μπρίσμπεϊν παραιτήθηκε. Εδώ γιατί. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η Shayne επιδεικνύει κάποια από την προπαγάνδα Antifa που χρησιμοποιεί η ομάδα για την πρόσληψη μελών.
Η ANTIFA είναι μια αυξανόμενη ακραία ομάδα που πιστεύει ότι η βία είναι νόμιμη.   Ριζοσπαστικοποιήθηκα στο Σίδνεϊ. 
https://1.bp.blogspot.com/-JYWYUXULDvQ/XtnegM8EOwI/AAAAAAAASOc/NcXfxnR_MMEHw2cQ6-zH6aL6KOYo7YzTwCLcBGAsYHQ/s640/SOROS.jpg
Αρχικά ανησυχούσα για τη δυτική παρέμβαση στη Συρία. Οι ριζοσπαστικοί άνθρωποι της αριστερής πτέρυγας κυριάρχησαν στις συγκεντρώσεις και άρχισα να συνεργάζομαι μαζί τους περισσότερο. Οι λεγόμενοι «κανονικοί» φίλοι μου παρασύρθηκαν...



Ένας άντρας ορκίστηκε επιθετικά στην αστυνομία πριν ανέβει στην κορυφή ενός αστυνομικού αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Black Lives Matter
Θα παρέαμε σε μια αναρχική βιβλιοθήκη στο Σίδνεϊ. Εδώ ένα σωρό άτομα στο κουπόνι μαζεύουν αρκετά χρήματα για να νοικιάσουν το χώρο και να τρέξουν ένα βιβλιοπωλείο. Είναι σαν εξτρεμιστική δικτύωση.
Πίστευα ότι ο πόλεμος ήταν ένα σύμπτωμα μεγαλύτερων συστημάτων στην κοινωνία και ήταν ο πραγματικός εχθρός, όπως η λευκή υπεροχή και η πατριαρχία. Η Antifa πιστεύει ότι αυτά τα συστήματα πρέπει να σπάσουν μέσω μιας διαδικασίας «απο-πλατφόρμας» για να σώσουν τον κόσμο. Οι άνθρωποι που δεν συμφωνούν απαραίτητα σε όλα είναι ενωμένοι για να επιτεθούν στον κοινό τους εχθρό - οποιονδήποτε στη δεξιά πτέρυγα της πολιτικής.
Αυτή η μικρο-κοινωνία έγινε η ζωή μου για τέσσερα χρόνια.
Πιστεύουν ιστορικά ότι οι ρίζες τους πολεμούσαν τη ναζιστική καταπίεση. Διαχειρίζονται έναν ιστότοπο που ενημερώνεται κάθε δύο εβδομάδες με μια λίστα επιτυχιών με ονόματα δεξιών πτερυγίων. Πιστεύουν ότι εάν επιτρέπεται σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλήσουν, η κοινωνία θα υποφέρει. Έτσι, πρέπει να ωθηθούν πίσω.
Δεν υπάρχει δήλωση αποστολής, αλλά είναι μια επικίνδυνη ρητορική. Υπάρχουν πολλοί πολύ χαλασμένοι άνθρωποι που προσελκύονται σε αυτό.
Πολλοί ακτιβιστές ήρθαν από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Με προσκάλεσαν σε μερικές από τις διαλέξεις τους. Όταν οργάνωσα το ράλι «Reclaim Australia» και έσπρωξα την Antifa στο Μπρίσμπεϊν, αναθέσαμε ρόλους σε όλη τη συγκέντρωση. Κάποιος θα εκτύπωνε φυλλάδια που πήραν την προπαγάνδα μας εκεί έξω. Κάποιος άλλος θα φρόντιζε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, όλοι συγκεντρώσαμε ανθρώπους να έρθουν.
Η Shayne επιδεικνύει κάποια από την προπαγάνδα Antifa που χρησιμοποιεί η ομάδα για την πρόσληψη μελών.
Η Shayne επιδεικνύει μέρος της προπαγάνδας Antifa που χρησιμοποιεί η ομάδα για την πρόσληψη μελών. 
Διάβασα ότι η Antifa στις ΗΠΑ εκπαιδεύει ανθρώπους να πυροβολούν και να γροθιά. Είναι το ίδιο εδώ. Η Antifa στο Σίδνεϊ κάνει πολεμικές τέχνες, όπως θα το έλεγαν, «πολεμήστε τους Ναζί». Είναι μια παραστρατιωτική νοοτροπία.
Είναι πιο επικίνδυνο από το ISIS.
Είχα ιδεολογικά κατοχή για τέσσερα χρόνια. Θα μιλούσα πιο δυνατά στις δημόσιες συγκοινωνίες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να με ακούσουν να μιλούν, ελπίζοντας ότι θα ακούσουν το μήνυμά μου.
Η ριζοσπαστική αριστερά του Antifa εμφανίζεται ως για συμπόνια και ενσυναίσθηση. είναι ένα Δούρειο άλογο. Όλες οι συνομιλίες αφορούν δικαιώματα και δικαιώματα, όχι ευθύνη. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μιλούν για ελευθερία, εννοούν πραγματικά ελευθερία από την ευθύνη.
Συχνά οι άνθρωποι που έλκονται από αυτήν τη λατρεία δεν έχουν ισχυρή ταυτότητα έξω από αυτήν. Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά, όπως το ISIS, δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση ότι ανήκουν σε κάτι και έχουν σκοπό.
Ένα τρομακτικό βίντεο «πολεμιστής της κοινωνικής δικαιοσύνης» εμφανίστηκε στη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν το παρακολούθησα στην αρχή. Λίγες εβδομάδες αργότερα εμφανίστηκε ξανά και έτσι πατήσαμε το παιχνίδι. Ήταν σαν να βλέπεις ολόκληρη τη λατρεία μέσα από έναν εξωτερικό φακό. Με ξύπνησε. Συνειδητοποίησα ότι όλα όσα είχα αρχίσει να πιστεύω ήταν λάθος.
Δεν ξέρετε ταπείνωση μέχρι να αφήσετε μια λατρεία. Έχασα τέσσερα χρόνια της ζωής μου.
Κόβω τους δεσμούς με την πάροδο του χρόνου. Είμαι ακόμα σε επαφή με κάποια πρώην μέλη της λατρείας, αλλά δεν βλέπω κανέναν που είναι ακόμα ενεργός.
Στη γενιά μου 20-κάτι, τα κοινωνικά μέσα διαδραματίζουν το ρόλο ενός ιεροκήρυκα 24/7 - όπως ένας ιεροκήρυκας τσέπης. Κάθε μέρα επικυρώνεστε από τον θάλαμο ηχούς στο τηλέφωνό σας.
Η Antifa θα έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό για την αυστραλιανή κοινωνία. Το μυαλό τους προβάλλει αυτήν την πίστη και όλα φιλτράρονται μέσω αυτής της ιδεολογίας.
Χωρίς αμφιβολία είναι μια τεράστια και αυξανόμενη απειλή για την αυστραλιανή κοινωνία. Είναι μια άθλια νοοτροπία. Όταν βγήκα από αυτό και σταμάτησα να αισθάνομαι καταπιεσμένος, τελικά ένιωσα ότι μπορούσα να αναλάβω τον έλεγχο της ζωής μου. Αυτό σκοπεύω να κάνω τώρα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive