Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ: Επικό βίντεο! Αστυνομικοί συλλαμβάνουν Αφροαμερικάνο – Τους προκύπτει… πράκτορας του FBI. ΒΙΝΤΕΟ

Black FBI agent arrested by white police officers - YouTube
Το βίντεο έγινε Viral μέσα σε λίγες ώρες  Ένα επικό βίντεο κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, και φέρεται να είναι από τα επεισόδια σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.  Στο βίντεο δύο αστυνομικοί, παρά τις διαμαρτυρίες του εμφανίζονται να περνούν χειροπέδες σε έναν Αφροαμερικάνο.  Ωστόσο...
ο ίδιος τους λέει ότι είναι πράκτορας του FBI/ Όταν βλέπουν την ταυτότητα σοκάρονται καθώς ο άνδρας τον οποίο έχουν συλλάβει γιατί έτσι ήθελαν είναι πράκτορας του FBI!  Αμέσως η συμπεριφορά τους αλλάζει και του λύνουν τα χέρια. Εκείνος ζητάει τον υπεύθυνό τους και στην συνέχεια τους παίρνει τις ταυτότητές τους.

1 σχόλιο:

  1. Ὁ ὅρος «Ἀφροαμερικανός» εἶναι ἐσφαλμένος ὅταν χαρακτηρίζει,μόνο, μαύρους Ἀμερικανούς διότι καὶ οἱ Τυνήσιοι, οἱ Μαροκινοί, οἱ Αἰγύπτιοι, οἱ Βέρβεροι, οἱ Λίβυοι κλπ, οἱ γεννημένοι στὴν Ἀμερική, εἶναι Ἀροαμερικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive