Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Καζάκης: Τουρκικά Drones θα βομβαρδίσουν Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο. Άμεσα να στείλουμε στον Χαφταρ 200 Άρματα. Κίνδυνος ακρωτηριασμού της Ελλάδας έχει αποφασίσει η Πολιτική Ηγεσία! (Βίντεο)

Καζάκης Τουρκικά Drones θα Βομβαρδίσουν Ελληνικά Νησιά Στο Αιγαίο ...Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αρθρογράφο Σπύρο Πρίφτη και διαχειριστή του PRIFTIS NEWS, μιλάει για τα Ελληνοτουρκικά, και σοκάρει με τις Αποκαλύψεις του, ρίχνοντας την μια Βόμβα με τα την άλλη! Με μια γρήγορη ματιά απο τα κυριότερα που είπε ο Δ.Καζάκης είναι τα εξής:..

1) Η Πολιτική μας Ηγεσία είναι αποφασισμένη οτι η Χώρα θα Ακρωτηριαστεί?;
2) Η Ελλάδα θα πρέπει να εμπλακεί ενεργά στο Πόλεμο στην Λιβύη δίνοντας 200 άρματα στον Χαφτάρ ως άμεση Βοήθεια!
3) Σοκ η Ελλάδα έσωσε την Τουρκία από Χρεοκοπία μετα απο επέμβαση της Γερμανίας, εξαγοράζοντας την Finansbank η Εθνική Τράπεζα, και καταβάλλοντας 30 δις κάθε χρόνο έως το 2016!
4) Η Ελλάδα δεν διαθέτει αποτελεσματική Αεράμυνα για να αντιμετωπίσει τα Τουρκικά Drones!
5) Τα Τουρκικά Drones θα επιχειρήσουν και θα Βομβαρδίσουν Ελληνικά Νησιά στο Αιγαίο!
6) Η Τουρκία θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει θαλάσσιες Έρευνες και Γεωτρήσεις στα 7 Ναυτικά Μίλια, ώστε να αναγκάσει την Ελλάδα να μην μπορεί να αντιδράσει, αφού τα χωρικά μας ύδατα είναι 6 Ναυτικά Μίλια, και στη περίπτωση Ελληνικής Στρατιωτικής Επέμβασης, βάσει του δικαίου της θάλασσας, των Ηνωμένων Εθνών, αυτο θα θεωρηθεί Πειρατεία, μιάς και η Τουρκία δεν πραγματοποιεί κάποια ενέργεια εντός των 6 Μιλίων,αλλά στα 7, εγκλωβίζοντας την Ελλάδα!
7)  Η Τουρκία θα καταφέρει να γκριζάρει όλες τις περιοχές απο τα 6 Ναυτικά Μίλια και πάνω!
8) Φοβερές Καταγγελίες Γ.  Τράγκα για κίνδυνο της ζωής του, περίεργοι αδιαφορία απο τα ΜΜΕ, γιατί δεν παρεμβαίνει ένας Εισαγγελέας!
Δείτε εδώ το Βίντεο,με περισσότερες Σοκαριστικές Αποκαλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive