Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Το Chemtrails δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα γεγονός συνωμοσίας. ΦΩΤΟ

Η κυβέρνηση παραδέχεται σε Chemtrails και Geoengineering
"... Και να μη συμμετέχετε στα σκοτεινά κι ανώφελα έργα των άλλων, αλλά να τα ξεσκεπάζετε"   (Εφεσίους 5:11).
Καθώς προσπαθούν να μας σκοτώσουν με άμβλωση ή «αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη», εμβόλια, ΓΤΟ και φυτοφάρμακα, φθοριωμένο νερό, Yellow 5 & Blue Lake, Glyphosate και Polysorbate 80, υπάρχει ακόμα ένας δολοφόνος εκτός οράματος και εκτός του μυαλού— στους κάποτε μπλε ουρανούς μας....

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πλέον παραδεχτεί ανοιχτά ότι ψεκάζει την ατμόσφαιρά μας με ξένα σωματίδια. Ο πρώην διευθυντής της CIA, John Brennan (2013-2017) παραδέχτηκε, με δικά του λόγια, την ύπαρξη κυβερνητικών προγραμμάτων γεω-μηχανικής και τη χρήση της «ένεσης στρατοσφαιρικού αερολύματος» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του 2016 στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). [1]
Ο πρώην διευθυντής της CIA Brennan μίλησε στους παρευρισκόμενους στο CFR στις 29 Ιουνίου: «Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά τεχνολογιών - που συχνά αναφέρονται συλλογικά ως γεω-μηχανική - που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν στην αντιστροφή των θερμικών επιπτώσεων της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Αυτό που έχει κερδίσει την προσωπική μου προσοχή είναι η ένεση στρατοσφαιρικού αερολύματος, ή το SAI, μια μέθοδος σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκλαση της θερμότητας του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις. "
τι είναι στο chemtrails;
Τι είναι το chemtrails;
Αποκαλέστε το ό, τι θέλετε: "Γεω-μηχανική", "στρατοσφαιρική ένεση αερολύματος" ή chemtrails - όλα με σκοπό την τεχνητή τροποποίηση του καιρού, προκειμένου να αντιστραφούν οι επιπτώσεις της λεγόμενης "ανθρωπογενής αλλαγής του κλίματος". «Διασκορπίζοντας τα ανακλαστικά σωματίδια στην ατμόσφαιρα και τα κάνουμε καθημερινά για το ορατό μέλλον, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα κρυώσουν καθώς το φως του ήλιου θα αναπηδήσει πίσω στο διάστημα». [2]
«Ένα πρόγραμμα SAI», προσθέτει ο Brennan, «θα μπορούσε να περιορίσει τις παγκόσμιες αυξήσεις θερμοκρασίας, μειώνοντας ορισμένους κινδύνους που σχετίζονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα».
Οι ελίτ χρησιμοποιούν τη μυθοπλασία της «αλλαγής του κλίματος» και της ψευδο-επιστήμης που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για να δικαιολογήσουν τον κορεσμό των απόλυτα καλών ουρανών μας με λοφία αλουμινίου, βαρίου και στροντίου - μεταξύ άλλων μετάλλων, χημικών και τοξινών.
Ιστορικά, η έρευνα και ανάπτυξη χειραγώγησης του καιρού έχει χρησιμοποιηθεί ως πιθανό και τρομερό όπλο παγκόσμιου πολέμου. Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος Lyndon B. Johnson δήλωσε: «Αυτός που ελέγχει τον καιρό θα ελέγχει τον κόσμο». Ως πρόεδρος, ο Τζόνσον πρόσθεσε αργότερα ότι κατά τη διάρκεια του Διαστημικού Αγώνα μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ: «Ο έλεγχος του διαστήματος σημαίνει τον έλεγχο του κόσμου. Από το διάστημα, οι αφέντες του άπειρου θα έχουν τη δύναμη να ελέγχουν τον καιρό της γης, να προκαλούν ξηρασία και πλημμύρες, να αλλάζουν τις παλίρροιες και να ανεβάζουν τα επίπεδα της θάλασσας, να εκτρέπουν το ρεύμα του κόλπου και να αλλάζουν εύκρατα κλίματα σε ψυχρό. " Θα ήμασταν αφελείς να πιστεύουμε ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις μας δεν ασχολούνται πλέον με την τροποποίηση του καιρού για σκοπούς τόσο διαφορετικούς όσο και το εμπόριο και τον πόλεμο.
«Από τη γεωπολιτική πλευρά», πρόσθεσε ο Brennan στην ομιλία του για το CFR, «η δυνατότητα της τεχνολογίας να αλλάξει τα καιρικά φαινόμενα και να ωφελήσει ορισμένες περιοχές σε βάρος άλλων μπορεί να προκαλέσει έντονη αντίθεση από ορισμένα έθνη». Παίζουν τον Θεό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΜΕ;

Chemtrails - όχι αντίθετα.
Οι Contrails είναι φυσικοί υδρατμοί και καυσαέρια που σχηματίζουν ίχνη πάγου σε μεγάλα υψόμετρα λόγω αλλαγών στην πίεση του αέρα. Contrails - όχι chemtrails - εμφανίζονται ως λεπτές, κοντές λευκές ραβδώσεις πίσω από το αεροσκάφος. Το Contrails διαχέεται μέσα σε δευτερόλεπτα έως λεπτά.
Chemtrails, ωστόσο, παραμένουν στον ουρανό. Εξαπλώθηκαν στον ορίζοντα, και αργά ανεμιστήρα στον ουρανό, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το Contrails εξαφανίζεται χημικά ίχνη.
Εάν τα chemtrails ήταν απλώς συμπύκνωση πάγου από ροές jet, όπως ισχυρίζονται οι ιστότοποι αντι-συνωμοσίας όπως η Wikipedia, πώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξαπλωθούν στον ουρανό; Ο πάγος δεν εξαπλώνεται από το ένα άκρο του ορίζοντα στο άλλο και μετατρέπεται σε ρηχά, σκούρα στρώματα σύννεφων που έχουν αντικαταστήσει τα φυσικά μας σύννεφα Cumulus .
Τα τρία βασικά συστατικά που ψεκάζονται - αλουμίνιο, βάριο και στρόντιο - συνδέονται δυνητικά με μια σειρά από τρέχοντα προβλήματα υγείας που έχουν αυξηθεί στις μέρες μας, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστικών θανάτων, του άσθματος, των Αλτσχάιμερ και του ADD Alzheimer, για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί κατά 260% σε μόλις 10 χρόνια και η αναπνευστική θνησιμότητα έχει ανέβει από τη θέση 10 στη θέση 3 στη λίστα των κύριων αιτιών θανάτου στις ΗΠΑ). [3] Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι η ομίχλη του εγκεφάλου (αλλά μην ανησυχείτε, ένας πιο πιθανός υποψήφιος για συμπτώματα «εγκεφαλικής ομίχλης» μπορεί στην πραγματικότητα να προέρχεται από φθόριο στο νερό ή από πολλά άλλα πράγματα που μας δηλητηριάζουν).
Τα Chemtrails αλλάζουν ακόμη και το επίπεδο PH των εδαφών της γης. Τα δείγματα του εδάφους έχουν αλλάξει από φυσικά όξινα σε 10-12x περισσότερο αλκαλικά από ό, τι θα έπρεπε να είναι στο φυσικό περιβάλλον. [4] Τα δείγματα δοκιμής των εδαφών που ελήφθησαν μετά τον ψεκασμό chemtrail ξεκίνησαν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε σύγκριση με τα ιστορικά αρχεία της κομητείας έχουν δείξει σημαντικές αλλαγές στο PH. Ως αποτέλεσμα, τα δέντρα και τα φυτά πεθαίνουν καθώς τα ριζικά συστήματα διακυβεύονται και οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί που είναι απαραίτητοι για τη θρεπτική ζωή των φυτών εξαφανίζονται.
Σήμερα, μεταξύ 20% λιγότερες ακτίνες του ήλιου φτάνουν στη γη από ό, τι στη δεκαετία του 1960. [5] Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στη ρύπανση και την ηφαιστειακή δραστηριότητα, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί και επιτευχθεί σκόπιμα, σύμφωνα με τους δικούς τους στόχους. Το αποκαλούν «διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας». Δημιουργούν θολό, μολυσμένο ουρανό για να μπλοκάρουν τον ήλιο για να κρυώσουν τον πλανήτη. Ο στόχος τους είναι να μειώσουν την ποσότητα της θερμότητας που απορροφάται από τη γη - γνωστή και ως "παγκόσμια μείωση".
Ίσως μπορούν να μάθουν πώς να στοχεύουν συγκεκριμένες περιοχές με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ίσως η Monsanto να δημιουργήσει ανθεκτικούς σε αλουμίνιο σπόρους ΓΤΟ για νεκρό έδαφος. Ή ίσως μπορούν να δημιουργήσουν χημικά ίχνη με εμβόλιο. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.
Οι ατμοσφαιρικοί μολυσματικοί παράγοντες θολώνουν τον ουρανό μας Και μας σκοτώνουν αργά. Λαχταρούμε για μέρες που βλέπουμε λευκά, πρησμένα σύννεφα στον καταγάλανο ουρανό.
Η Βίβλος λέει στο Ιωήλ 3:15: «Ο ήλιος και το φεγγάρι θα σκοτεινιάσουν, και τα αστέρια θα αποσύρουν τη λάμψη τους». Αυτό θα είναι ένα κοσμικό - πιθανό υπερφυσικό - γεγονός. Δεν είμαστε ακόμη εκεί, αλλά πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στους End Times. Τα σημάδια είναι στους ουρανούς, στα διασταυρούμενα μοτίβα που αφήνονται στον ουρανό μας.
chemtrails αποθηκευμένο περιοδικό
Πηγές και αναφορές:

1 «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ CIA JOHN BRENNAN ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΙ ΣΕ CHEMTRAILS (STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION)», https://www.youtube.com/watch?v=WBG81dXgM0Q
2 www.chemtrailsafety.com
3https://www.medicalnewstoday.com/articles/ 282929.php
4 «Τι στον κόσμο ψεκάζουν ;» Ντοκιμαντέρ, Michael J. Murphy.
5 Συνέντευξη Michael Murphy με τη Lilou Mace, https://www.youtube.com/watch?v=2dYFQLZOqR4

1 σχόλιο:

  1. Ύστερα μιλάνε για συνομωσιολόγους.
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ;;;;

    ΆΡΑΓΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΛΆΔΑ;;;
    ΜΠΑ. ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΆΝΑΝΕ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive