Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΠΙΝΟΚΙΟ Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι ΙΔΙΟΙ ο ΓΕΡΜΑΝΟΙ.Γερμανική επίσημη έκθεση διαρροών που καταγγέλλει την Corona ως «παγκόσμιο ψεύτικο συναγερμό»

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και τα βασικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον έλεγχο των ζημιών μετά από μια έκθεση που αμφισβητεί την καθιερωμένη αφήγηση της Corona που διέρρευσε από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας...
Wir machen unsere Leser auf die Zusammenfassung dieses wichtigen durchgesickerten Berichts aufmerksam, der im Auftrag des BMI - Bundesministerium des Innern, erstellt wurde.
Μερικά από τα βασικά αποσπάσματα αναφοράς είναι:
  • Η επικινδυνότητα του Covid-19 υπερεκτιμήθηκε: πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό να ξεπεράσει το κανονικό επίπεδο.
  • Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από την Κορώνα είναι ουσιαστικά αυτοί που θα πεθάνουν στατιστικά φέτος, επειδή έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό άγχος (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα).
  • Σε όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα τέταρτο του έτους, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από το Covid-19, σε σύγκριση με 1,5 εκατομμύρια θανάτους [ 25.100 στη Γερμανία ] κατά τη διάρκεια του κύματος της γρίπης 2017/18.
  • Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ψευδείς συναγερμούς.
  • Μια επίπληξη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτές τις κατευθύνσεις: Κατά τη διάρκεια της κρίσης της Κορόνα, το κράτος έχει αποδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Fake News.
Μέχρι στιγμής, τόσο άσχημα. Αλλά χειροτερεύει.
Η έκθεση επικεντρώνεται στις «πολλαπλές και βαριές συνέπειες των μέτρων Corona» και προειδοποιεί ότι αυτά είναι «σοβαρά».
Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των επιβαλλόμενων από το κράτος μέτρων Corona από ό, τι σκοτώνονται από τον ιό.
Ο λόγος είναι ένα σκάνδαλο στη δημιουργία:
Ένα γερμανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο την Corona αναβάλλει τη χειρουργική επέμβαση διάσωσης και καθυστερεί ή μειώνει τη θεραπεία για ασθενείς που δεν είναι Corona.
Βερολίνο σε λειτουργία άρνησης. Οι επιστήμονες αντεπιτίθενται.
Αρχικά, η κυβέρνηση προσπάθησε να απορρίψει την έκθεση ως «έργο ενός υπαλλήλου», και το περιεχόμενό της ως «τη δική του γνώμη» - ενώ οι δημοσιογράφοι έκλεισαν τις τάξεις, χωρίς ερωτήσεις, με τους πολιτικούς.
Ωστόσο, η έκθεση των 93 σελίδων με τίτλο «Ανάλυση της διαχείρισης κρίσεων» έχει συνταχθεί από μια επιστημονική επιτροπή που διορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και αποτελείται από εξωτερικούς ιατρικούς εμπειρογνώμονες από διάφορα γερμανικά πανεπιστήμια.
Η έκθεση ήταν η πρωτοβουλία μιας υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών που ονομάζεται Unit KM4 και υπεύθυνη για την «Προστασία των υποδομών ζωτικής σημασίας».
Εδώ είναι επίσης ο Γερμανος αξιωματούχος που γύρισε το whistleblower, Stephen Kohn, το έργο (ed), και από όπου το διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης.
Οι συντάκτες της έκθεσης εξέδωσαν ήδη κοινό δελτίο τύπου ήδη στις 11 Μαΐου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αγνόησε τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων και ζήτησαν από τον υπουργό Εσωτερικών να σχολιάσει επίσημα την κοινή δήλωση των εμπειρογνωμόνων:
«Τα θεραπευτικά και προληπτικά μέτρα δεν πρέπει ποτέ να φέρουν μεγαλύτερη βλάβη από την ίδια την ασθένεια. Στόχος τους πρέπει να είναι η προστασία των ομάδων κινδύνου, χωρίς να φοβούνται τη διαθεσιμότητα ιατρικής περίθαλψης και την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού, όπως συμβαίνει δυστυχώς ».
«Εμείς στην επιστημονική και ιατρική πράξη βιώνουμε τις δευτερεύουσες βλάβες των Corona-μέτρων στους ασθενείς μας σε βάση διάλυσης».
«Ζητάμε λοιπόν από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών, να σχολιάσει το δελτίο τύπου μας και ελπίζουμε για μια σχετική συζήτηση σχετικά με τα μέτρα [Corona], που οδηγεί στην καλύτερη δυνατή λύση για ολόκληρο τον πληθυσμό»
Τη στιγμή της γραφής, η γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ακόμη αντιδράσει.
Αλλά τα γεγονότα - δυστυχώς - δικαιολογούν τις ανησυχίες των ιατρών.
Στις Μάι 23, η γερμανική εφημερίδα Das Bild με τίτλο: «Δραματικές συνέπειες των Corona-Measures: 52.000 Ops για καρκίνο καθυστέρησαν».
Στο εσωτερικό, ένας μεγάλος ιατρός προειδοποιεί ότι «θα νιώσουμε τις παρενέργειες της κρίσης της Κορώνας για χρόνια».
Γυρίσματα του Whistleblower. Αγνοώντας το μήνυμα.
Όπως ανέφερε ο Der Spiegel στις 15 Μαΐου: «Ο Stephen Kohn [ο καταγγέλλων] έχει ανασταλεί από το καθήκον του. Συμβουλεύτηκε να αποκτήσει δικηγόρο και ο φορητός υπολογιστής εργασίας του κατασχέθηκε. "
Ο Kohn είχε αρχικά διαρρεύσει την έκθεση στις 9 Μαΐου στο φιλελεύθερο συντηρητικό περιοδικό Tichys Einblick, ένα από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας.
Τα νέα της έκθεσης έγιναν mainstream στη Γερμανία κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου - αλλά ήδη την τρίτη εβδομάδα τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί σταμάτησαν να συζητούν το θέμα αρνούμενοι να το σχολιάσουν.
Εμβληματική ήταν η προσέγγιση που υιοθέτησε ο Günter Krings, εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών Horst Seehofer - το αφεντικό του καταγγέλλοντος:
Ερωτηθείς ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρά το έγγραφο, ο Krings απάντησε:
"Αν αρχίσετε να αναλύετε έγγραφα όπως αυτό, τότε σύντομα θα προσκαλέσετε τα παιδιά με τα καπέλα από κασσίτερο σε κοινοβουλευτικές ακροάσεις."
Άνδρες σε καπέλα από κασσίτερο - Aluhut στα γερμανικά - είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ανθρώπους που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας.
Πράγματι, ένα άρθρο του Ντερ Σπίγκελ που επικεντρώνεται στο κίνημα διαμαρτυρίας της Κορόνα και τις συνέπειες της διαρροής έκθεσης περιείχε τη λέξη «συνωμοσία» τουλάχιστον 17 φορές!
Και καμία συζήτηση για τα θέματα που έθεσε η ίδια η έκθεση.
Εκτός της Γερμανίας, οι ειδήσεις έχουν σχεδόν αναφερθεί.
Το Κίνημα Διαμαρτυρίας - ή "Corona-Rebellen"
Οι Γερμανοί άρχισαν να διαδηλώνουν εναντίον του Lockdowns ήδη από τον Απρίλιο.
Και χιλιάδες πολίτες συνεχίζουν να εμφανίζονται σε επιδείξεις κάθε σαββατοκύριακο, ακόμη και όταν η κυβέρνηση χαλαρώνει τους περιορισμούς.
Τα demo δεν είναι απλώς ενάντια σε περιορισμούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν συγκριτικά ήπιοι σε σύγκριση με πολλές άλλες δυτικές χώρες.
Τα demo αμφισβητούν ολόκληρη την αφήγηση της Corona, και ακόμη περισσότερο τους κύριους της, ειδικά τον ρόλο που παίζει ο Bill Gates, ως ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του ΠΟΥ (ο πρώτος από τότε που ο Trump ανέστειλε τη συνεισφορά των ΗΠΑ).
Πράγματι, τα μεγαλύτερα τέτοια demo πραγματοποιήθηκαν στη Στουτγκάρδη στις 9 Μαΐου, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έθεσαν το δικαίωμα να πει όχι - στο NWO.
Οι Γερμανοί λένε όχι σε καμιά οροελιανή λύση που η κυβέρνηση μπορεί κάποια μέρα να επιβάλει από μια αμφισβητήσιμη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», από τις εφαρμογές μαζικής παρακολούθησης έως τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Η έκθεση που διέρρευσε απέδειξε ότι οι φόβοι τους είναι βάσιμοι.
Τουλάχιστον όσον αφορά την ψεύτικη φύση της «πανδημίας κορώνας».
Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν σύντομα.
*
Σημείωση για τους αναγνώστες: κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Προωθήστε αυτό το άρθρο στις λίστες email σας. Crosspost στον ιστότοπό σας, διαδικτυακά φόρουμ. και τα λοιπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive