Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Απάντηση ΥΠΑΡΧΕΙ; Τι δουλειά είχαν οι Πακιστανοί από το Κατάρ στην Ελλάδα και μάλιστα με άδεια παραμονής;

καταρ αεροπλανοΔεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες και άφησε άφωνο το πανελλήνιο. 12 κρούσματα λοιπόν εντοπίστηκαν σε πτήση που ήρθε από το Κατάρ, και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εννέα από τα κρούσματα, αφορούσαν πακιστανούς. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι πακιστανοί διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα!..

Δεν θα μείνουμε στο γεγονός του ότι την ίδια στιγμή που κλείνουμε τα σύνορα σε Ιταλία και άλλες χώρες που παραδοσιακά στέλνουν εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα, εμφανίζεται ξαφνικά μία πτήση από το Κατάρ.
Δεν θα ζητήσουμε εξηγήσεις, για το πως καταλήγουν εννιά πακιστανοί, ενώ τα σύνορα προς το Πακιστάν είναι κλειστά, σε πτήση από Κατάρ, ενώ τα σύνορα με το Κατάρ είναι κλειστά, στην Ελλάδα. Και μάλιστα το μαθαίνουμε επειδή βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Θα απαιτήσουμε όμως μία εξήγηση για το πως εννέα πακιστανοί ταξιδεύουν ανενόχλητοι στο Κατάρ και επιστρέφουν στην Ελλάδα, διαθέτοντας μάλιστα άδεια παραμονής. Τι ακριβώς έκαναν στο Κατάρ; Πως είναι δυνατόν να μετακινούνται με τέτοια ευκολία, έξω από απαγορεύσεις, όταν επενδυτές, επιχειρηματίες και φυσικά τουρίστες, δεν μπορούν καν να διανοηθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.
Και θα επαναλάβουμε το ερώτημα. Τι ακριβώς έκαναν οι πακιστανοί με άδεια παραμονής στην Ελλάδα, στο Κατάρ. Την ώρα μάλιστα που σύμμαχες χώρες, κατηγορούν ευθέως το Κατάρ για υπόθαλψη τρομοκρατίας. Πόσοι απλοί πακιστανοί οικονομικοί μετανάστες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στο Κατάρ εν μέσω πανδημίας και κρίσης;
Ελπίζουμε οι αρμόδιες αρχές να δώσουν την απάντηση και να είναι πειστική.

1 σχόλιο:

  1. ειναι πολυ απλο μοιραζουν αδειες παραμονης λες και ειναι καραμελες:


    Το νομοσχέδιο της ντροπής

    ''Με διάφορα «παραθυράκια του Νόμου» που η Κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση την τελευταία στιγμή με ΠΝΠ, οι παράνομοι μετανάστες καταλήγουν να βρίσκονται «νόμιμα» στην χώρα μας! Ποιοί δίνουν αυτές τις εντολές στην κυβέρνηση;Γιατί τις εφαρμόζει με σκυφτό το κεφάλι; ''

    Meet Ali and his exceptional reasons...residence permit...εξαρτημενη εργασια employment


    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1265568746510471169


    Αλαλούμ και… παρεμπόριο στις άδειες διαμονής μεταναστών


    https://www.tovima.gr/2020/06/03/society/alaloum-kai-paremporio-stis-adeies-diamonis-metanaston/


    • → ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΚΡΙΤΙΡΙΩΝ(ολων των ειδων αδειες παραμονης κυριως αοριστου χρονου,ιθαγενειες κλπ...)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΟΧΟ-ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive