Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Πρωτοδικείο: Όρισε νέα διοίκηση στην Ένωση Δικαστών Εισαγγελέων – τα ονόματα

Την προσωρινή διοίκηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, έως ότου διενεργηθούν οι εκλογές του Σωματείου, όρισε με προσωρινή διαταγή η πρόεδρος Πρωτοδικών Ειρήνη Τσέπη...
Όμως με την απόφαση αυτή παρόλο που στην “νέα” διοίκηση τοποθετήθηκαν όσοι είχαν εκλεγεί στις προηγούμενε εκλογές θα πρέπει να συγκληθεί το ορισθέν ΔΣ για εκλέξει προεδρείο.
Η προσωρινή διαταγή ορίζει εκ νέου τα μέλη του ΔΣ που είχαν εκλεγεί  στις προηγούμενες εκλογές, όπως ζητούσαν και οι δυο πλευρές, ωστόσο:
  • Κάνει δεκτή την «σειρά» που είχε προτείνει η πλευρά του Προεδρείου (Σεβαστίδης- Μποροδήμος) που κατέχει την μειοψηφία στο ΔΣ.
  • Κάνει δεκτή την θέση της πλειοψηφίας του ΔΣ (Λυμπερόπουλος, Σαλάτας, Στενιώτη) και δεν «μοιράζει» ταυτόχρονα και αξιώματα στα μέλη του ΔΣ, όπως ζητούσε η πλευρά Σεβαστίδη. Δηλαδή δεν ορίζει ούτε πρόεδρο, ούτε γραμματέα  όπως ζητούσε το απερχόμενο Προεδρείο με βάση τα αξιώματα που κατείχαν στο προηγούμενο ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive