Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν δεν έχετε γερό στομάχι, ή έχετε προβλήματα υγείας ΜΗΝ δείτε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ . (ΑΝΩ 18+ !!)

Satanism, illuminati, snuff films, etc. Αν δεν έχετε γερό στομάχι ...
Το βίντεο που θα παραθέσω, πλησίασε τις 500.000 προβολές (μέσα σε λίγες μέρες) όταν το ανέβασα στο youtube τον Μάη του 2016. 

Φυσικά η λογοκρισία που επιβαλλόταν από τότε, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει το βίντεο με στράικ για “ανάρμοστο περιεχόμενο”,  ενώ ολόκληρο το κανάλι της υπέροχης κυρίας  που το ανέβασε εξαφανίστηκε τελείως…
Η πλατφόρμα Brighteon που όντως δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας έκφρασης, φιλοξενεί τώρα το συγκεκριμένο βίντεο. (και  άλλα  που μου έχουν λογοκριθεί από youtube).  Είναι ευτύχημα που υπάρχει ένας τόπος που δεν  λογοκρίνει αναρτήσεις προς ενημέρωση, γι’αυτό και αποκλείστηκε  από γιγάντιες πλατφόρμες όπως το facebook μαζί βεβαίως με τον  δημιουργό του τόπου αυτού,  Μάικλ Άνταμς (γνωστος ως Health Ranger),  που φυσικά  έχει αποκλειστεί προ πολλού και  από το youtube 
Συνιστάται προσοχή σε όσους δεν αντέχουν ή έχουν πρόβλημα υγείας, καθότι αυτό το βίντεο είναι όντως σοκαριστικό, όχι τοσο μέσα από εικόνες, όσο μέσα από αυτά που παρατίθενται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive